Muddytune Debut-EP

5.101,00 kr. 127.53% af 4.000,00 kr.

23

crowdfunders
udløbet
muddytune @muddytune

medlem siden 9. februar, 2014

Om projektet


  • Hvem er Muddytune?


Vi er 3 unge gutter fra henholdsvis Jylland, Sjælland og Fyn. Bandet Muddytune opstod, da vi mødtes på efterskole, hvor vi fandt en fælles forståelse for hinanden og en glæde ved at spille musik sammen, som ikke bare er vedligeholdt, men steget med tiden.

Vores lydbilleder indeholder drømmende universer i kombination med rockens energiudladninger, samt lyrik der fortæller om ungdommens glæder, sorger og naivitet. At lege og eksperimentere med vores lyd er vel nok vores hovedfokus, da det danner rammerne for at skabe autentiske universer, der afspejler vores personer.

  • Hvorfor skal du støtte os?


I efteråret 2013 gik vi i studiet og fik indspillet vores første EP som indeholder 5 numre. Sangene er så småt mixet og mastered færdigt og klar til at blive udgivet, men da vi selv har finansieret hele processen indtil videre, står vi og har brug for din hjælp til at få EP'en og lyden af Muddytune ud i dine højttalere.

EP'en bliver udgivet digitalt på alle musiktjenester (iTunes, Spotify, WiMP, TDC Play osv.), og din hjælp går på, at vi har brug for økonomisk støtte til selve trykningen af EP'en i fysisk format.

Formålet med denne crowdfund er, at du køber EP'en m.m. på forhånd, så vi har råd til at få vores drøm opfyldt, og fysisk kunne holde produktet af utallige timers glæde og hårdt arbejde i hånden - og samtidig have muligheden for at dele det med netop dig. Hvis det skulle ende så galt, at vi ikke opnår vores beløb, får du hver en doneret krone tilbage.

Alle beløb uanset størrelse vil betyde uendeligt meget for os!

Bedste hilsner
Muddytune / Jonas, Emil & Anton
Partnerskaber