Sahra da Silva & the Jagged Soul · STUDIEALBUM

20.200,00 kr. 101.00% af 20.000,00 kr.

22

crowdfunders
udløbet
Sahra da Silva @sahradasilva

medlem siden 11. februar, 2014

Om projektet

NYT!!! For at runde vores kampagne godt af har vi besluttet at trække lod mellem alle der har doneret 49,- (DKK) eller derover om en original intimkoncert - solo/duo/trio/band efter eget valg, passende til dit hjem og arrangement i København eller omegn*.

*Vi spiller naturligvis også gerne uden for Københavnsområdet dog mod betaling af transport.

OBS!!! Da, vi er nødt til at sende pladen til tryk inden deadline d. 22. maj, er det ikke længere muligt at få sit navn i coveret ved donationer på 1000,- (DKK) eller derover. - I vil dog stadig få jeres navn på vores hjemme- og facebookside! :) 









HJÆLP OS MED AT FÅ VORES BABY UD I VERDEN!


Ærlig og tilgængelig, håndspillet r&b, som tekstmæssigt påtaler hverdagens og parforholdetes "ups and downs".

Om os:
Sahra da Silva (vokal), Lasse Storgaard (keys/orgel), Steven Ardilsø (bas) og Jens Stoklund Jensen (trommer)


Inspireret af 60er-70erens soul-, blues- og folkmusik leverer Sahra da Silva & the Jagged Soul stramme grooves, sprøde arrangementer og stærk sangskrivning, og inviterer indenfor til personlige fortællinger fra det virkelige liv.

Siden de fandt sammen i 2010 har de optrådt utallige steder i København og fornyligt på Scandinavian Soul Festivial, som fandt sted på Horsens Ny Teater, hvor de delte scene med Norske Beady Belle, Barbara Molekeo m.fl.  og d. 15. februar spiller bandet, inviteret af Århus Bluesforening, på spillestedet Radar i Århus.

Andy Collins, stifter af Scandinaviansoul.com, Scandinavian Soul Festival og Urbanliferadio.se, er stor fan af bandet og har allerede givet deres debut-EP enorm airplay i sit onlineradio-podcast-show, med trofaste lyttere i hele Skandinavien og UK, og har gentagne gange kaldt bandets hippierockballade ”Soulmate” en ”Scandinavian Soul Classic”.

Sahra da Silva & the Jagged Soul, udgav i efteråret 2012 debut-EP'en, af samme navn,  fire 60'er rockede soulnumre indspillet og udgivet for egne midler. I foråret 2013 gik de i gang med at indspille nye sange til et kommende album, hvorfra de allerede har sluppet førstesinglen ”YOURS TO KEEP”.

 

Om projektet:
Vi startede indspilningerne til vores debutalbum i marts 2013. Her fik vi lavet grundspor til 7 sange og arbejdede derfra med 3 udvalgte sange, som vi mente havde singlepotientiale. I juni 2013 udgav vi “Yours To Keep”.

Indtil nu har vi indspillet, udgivet og markedsført musikken selv og for egne midler. Det sidste halve års tid har tiden været knap og pengene små, men nu er vi klar til at afslutte hvad vi startede sidste år og d. 21. februar går vi i studiet igen.

Med os har vi lydtekniker og producer Ricko Vesterlund.
I 10 dage skal vi færdiggøre de gamle tracks fra sidste år, indspille nye og gøre albummet klar til mix og master.
Til alle dem som er så søde at støtte vores projekt og kampagne, indspiller vi også eksklusive jams og bonustracks, som ikke ellers kan erhverves, i aller bedste Jagged Soul-stil!

Udover musikken skal vi have lavet artwork til cover, hjemmeside, sociale medier, plakater, t-shirts og dertil skal der trykkes CDer, udgives, markedføres og promoveres. Foruden denne kampagne har vi søgt, og søger, støtte hos forskellige foreninger, heriblandt KODA, DMF, DJBFA.


Lydstudier:

Coffee & Cigs Recording Studio
A-studiet, Rytmisk Musikkoncervatorium

Budget:
Studieleje inkl. tekniker for 30.000,-
Mix og master for 15.000,-
Transport af gear for 1.000,-
Tryk af CD’er for 8.000,-
Promotion: porto/plakater/t-shirts/annoncer/video etc. for 6.000,-

Total inkl. moms  =  50.000,-
DOWNLOAD ALBUMMET
Minimumsbeløb 100,00 Du får download af albummet, samt eksklusivt bonusmateriale og fri entré til releasefesten d. 31. maj i KBH inkl. et lod i lodtrækningen om blandet merchandise, koncertbilletter, en feature i vores næste video og hvad vi ellers finder på af sjove ting og sager!?
BESTIL EN CD
Minimumsbeløb 200,00 Du får en signeret CD! (+ download, bonusmateriale? og releasefest inkl. lod i lodtrækningen om merchandise, koncertbilletter, videofeature etc.)
JAGGED SOUL STARTPAKKE
Minimumsbeløb 300,00 Du får en plakat med personlig hilsen og 2x fri entré til Jagged Soul-koncerter efter eget valg! (+ CD, download, bonusmateriale? og releasefest inkl. lod i lodtrækningen om blandet merchandise, koncertbilletter, videofeature etc.)
JAGGED SOUL FASHIONISTA
Minimumsbeløb 500,00 Du får en Jagged Soul "Thanks to ME" supporter T-shirt (XS-XXL)! (+ fri entré x2, plakat, CD, download, bonusmateriale? og releasefest inkl. lod i lodtrækningen om blandet merchandise, koncertbilletter, videofeature etc.)
JAGGED SOUL BUDDY
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får dit navn i coveret, på vores facebook- og hjemmeside og bliver inviteret på scenen til bobler og overrækkelse af “JAGGED SOUL-BUDDY-NÅLEN” under vores release fest!? (+ t-shirt, fri entré x2, plakat, CD, download, bonusmateriale? og releasefest inkl. lod i lodtrækningen om blandet merchandise, koncertbilletter, videofeature etc.)
JAGGED SOUL DUOKONCERT
Minimumsbeløb 2.500,00 Du får en privat, intim og unplugged duokoncert i din stue, køkken etc. i København!* (+ "JAGGED SOUL-BUDDY-NÅLEN", navn i cover, t-shirt, fri entré x2, plakat, CD, download, bonusmateriale? og releasefest inkl. lod i lodtrækningen om blandet merchandise, koncertbilletter, videofeature etc.) /// *andet sted kan arrangeres mod betaling af transport.
JAGGED SOUL BANDKONCERT
Minimumsbeløb 5.000,00 Du får en privat og intens koncert med Sahra da Silva & the Jagged Soul til din fest i København!* (+ "JAGGED SOUL-BUDDY-NÅLEN", navn i cover, t-shirt, fri entré x2, plakat, CD, download, bonusmateriale? og releasefest inkl. lod i lodtrækningen om blandet merchandise, koncertbilletter, videofeature etc.) /// *andet sted kan arrangeres mod betaling af transport.
JAGGED SOUL V.I.P BUDDY & LIVE SUPPORTER
Minimumsbeløb 10.000,00 Du får LIVSLANG FRI ADGANG til alle vores fremtidige koncerter, samt en privatkoncert efter eget ønske (solo/duo/trio/band) til din fest i København!* (+ "JAGGED SOUL-BUDDY-NÅLEN", navn i cover, t-shirt x2, plakat x2, CD ?x2, download, bonusmateriale? og releasefest inkl. lod i lodtrækningen om blandet merchandise, koncertbilletter, videofeature etc.) /// *Andet sted kan arrangeres mod betaling af transport.
Partnerskaber