Støt op om Ane Trolle forårs livetour i Tyskland!

21.600,00 kr. 108.00% af 20.000,00 kr.

21

crowdfunders
udløbet
anetrolle @anetrolle

medlem siden 14. marts, 2014

Om projektet

Projektbeskrivelse

Håber i har lyst til at hjælpe mig med at komme på tour med band i forbindelse med udgivelsen af Honest Wall i GAS..

Har valgt at oprette en crowd funding i forbindelse med en vigtig forårs Mini-Tour jeg skal på her fra d. 15-20 April 2014 i Tyskland. Udgav min solo plade Honest Wall som LP og CD i GAS og online world wide her d. 28/2 2014 og derfor er det super vigtigt at komme ud og spille, lave promotion og arbejde for udgivelsen, så det hele giver mening. Der har allerede været rigtig mange anmeldelser og interviews, så det er gået efter al forventning, men jeg SKAL følge op med en tour. Honest Wall bliver spillet på den største radio station i Schweiz SRF og Radio Nova i Frankrig har også samlet den op. Og som nævnt er der er blevet sat en hel tour  op i Tyskland med opstarts koncert på Loppen her i København d. 11 April. I forbindelse med Tysklands touren i April er også værdifulde aftaler med forskellige medier om både live optagelser af koncerter, interviews etc. Der er fra starten lagt en rigtig god markedførings og promo-plan med promotion selskabet Pop-Up, som rækker helt frem til September 2014.

Tingen er at jeg har et helt band og betale. Vil for alt i verden undgå at erstatte mit band backing track på touren. Vil gerne ha at koncerten bliver så autentisk og fantastisk, som muligt og med det hold musikere jeg har valgt at tage med mig.

Tour:

15.04. Chemnitz - Weltecho
16.04. Berlin - Grüner Salon
17.04. Hannover - Feinkostlampe
18.04. Stuttgart - Cafe Galao
19.04. Schwäbisch Hall - Anlagencafé

Jeg har selvfølgelig lavet et budget og ender ca. med et underskud på 36.000 dkr

Det jeres støtte går til er løn til musikere i 5 dage, leje af minibus, dieter, driver, benzin, parkering, hotel, plakater etc.

Alle dem der støtter mig med over 300 kr får en meget smuk dobbelt  vinyl sendt med posten med en personlig Kærlig Hilsen og en halskæde!

Hvis i har spørgsmål er i velkommen til at skrive til lunardustrecords@gmail.com.

Med Venlig Hilsen,

Ane
Partnerskaber