Fisketur på Øresund

25,00 kr. 0.36% af 7.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
KMRW @kmrw

medlem siden 19. maj, 2011

Om projektet

Fisketur på Øresund:

Fiskeskolen-Hillerød efterlyser sponsorer, af 30 børn i alderen 8-12 år, kan få en uforglemmelig dag på Øresund! Formålet med en fisketur er, at børnene kommer ud i naturen, og gør sig erfaringer med lystfiskeri, bryde personlige grænser ned - samt give børnene nogle fantastiske unikke oplevelser!

Hvorfor skal andre interessere sig for vores projekt?

Målsætningen for fisketuren er, at sprede fiskeglæde og inspirere børn og unge til, at komme i gang med fiskeriet. Det er med et ønske om, at ideen må blive en succes, som kan sparke gang i nye unge lystfisker drømme. Børn skal motiveres til at fravælge fjernsynet, Ipad, computer m.m.  – og i stedet komme ud i naturen med en fiskestang!

Oplevelser sammen med jævnalderende samt voksne,  skaber ikke blot netværk og relationer, det åbner også op for fælles interesser / passion, som i sidste ende kan påvirke barnet til at få motivation til at tage medansvar for egen læring!

Alt i alt handler det om, at give børnene en bevidsthed om de valg, de hver dag træffer! Valg som sker via motivation, eller mangel på samme. Fiskeskolen - Hillerød, arbejder på at give børn og unge en aktiv fritid.

 

Alle som støtter med minimum kr. 500, deltager i en lodtrækning om ét (1) Meyers madkursus til en værdi af 1100 kr.
Partnerskaber