Klarälven - en Action-Thriller

725,00 kr. 14.50% af 5.000,00 kr.

4

crowdfunders
udløbet
Niklas Nabe @niklasnabe

medlem siden 30. april, 2014

Om projektet


KLARÄLVEN


Vi er ungt filmhold fra Københavns film- og fotoskole, som snarligt skal lave vores afgangsprojekt. Vi har en stor drøm om at lave en action thriller, som udspiller sig et øde sted i Sverige. Holdet bag filmen har tidligere lavet action og vil nu gerne tage det til det næste niveau, både når det handler om actionsekvenserne, det dramaturgiske og det visuelle udtryk.

For at kunne løfte det visuelle udtryk har vi forelsket os i de smukke svenske skove og elve. Det som vil give vores film det udtryk vi søger. Spændingfeltet mellem den naturlig vilde skønhed, frygten og ensomheden som de store svenske skove repræsenterer, som vil ligge i tråd med filmens overordnede tema.

Kort om historien


Historien handler om to unge mænd som tager til Sverige på kanotur, alt er fryd og gammen. Men en dag hvor de tager på opdagelse i skoven omkring floden, ser de noget som de ikke skulle have set, og så går den vilde jagt.

Vi ønsker at ramme en følelse af ”på udflugt med døden” (Deliverance 1972), møder ”Eden Lake” (2008) – med en snært at den forvredne virkelighedsforståelse, som indtagelse af euforiserende stoffer kan medbringe. Universet vi beskriver er i grænselandet mellem realistisk, overvældende action og intim, sanselig horror.

Vores kortfilm vil have premiere i Grand teatret den 18 Juni, og vi forventer ca. 15 minutters spilletid.

Cast 


Vi regner med at kunne lave et fedt cast med skuespillere som er oppe i tiden lige nu. Det kan lade sig gøre grundet holdets kontakter gennem tidligere casting processer på kortfilm, teaterskoler og musikvideoer.

Vi vil oprette en facebookside hvor man vil kunne følge vores proces med at færdiggøre projektet, og hvor vi under optagelserne vil forsøge at uploade billeder hvis nettet på location vil tillade det.

Om holdet


Instruktør og forfatter, Niklas Nabe har gennem hele livet dyrket skuespillet, men er gennem de senere år begyndt at fatte interesse for instruktion og skrivning gennem hans arbejde på adskillige musikvideo og forudgående projekter på skolen.

Producer, Sune Wahl har gennem nogle år fungeret både som producer, produktionsleder, koordinator ag caster på flere kortfilm. Den som ligger nærmest er den post apokalyptiske danske Zombie kortfilm Zombiehagen, som allerede nu før dens færdiggørelse har været nævnt i flere medier både nationale og internationale.

Fotografen (DoP), Daniel Richards Wagtmann har fotograferet og instrueret flere musikvideoer gennem en årrække.

Drømmen


Vi står alle sammen med en stor drøm om at komme ind på en af de store filmskoler (filmskolen og Super16).
Partnerskaber