FutureForce -Jordens Helte

600,00 kr. 0.48% af 125.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
futureforce @futureforce

medlem siden 12. maj, 2014

Funders

En anonym person støttede med 500,00 kr. · 10 år siden
hoegen støttede med 100,00 kr. · 10 år siden
Held og lykke med projektet.
Grøn Karma
Minimumsbeløb 1,00 Hver en krone tæller, tusind tak for støtten. Du bliver akkrediteret med navn på vores hjemmeside :)
FutureForce Stickers
Minimumsbeløb 50,00 Udover at vi takker dig på vores hjemmeside, så sender vi dig 3 stk superseje vandbestandige og miljøvenlige FutureForce-stickers, som du kan klistre på din bærbar eller cykelstellet.
3D FutureForce Badge
Minimumsbeløb 100,00 Udover at vi takker dig på vores hjemmeside og du får 3x FutureForce stickers så sender vi dig et 3D laserskåret FutureForce badge, som du kan hænge på væggen, om halsen eller bruge som bordskåner - mulighederne er uendelige!
Login (børn)
Minimumsbeløb 150,00 Tak tak tak. Du får et unikt log-in til hjemmesiden (for børn), med tilgang til din helt egen helteprofil, quests og spil. Hertil får du stickers og badge og får dit navn på hjemmesiden. May the FutureForce be with you!
Login (server for jer over 18 år)
Minimumsbeløb 150,00 Tak tak tak. Du får et unikt log-in til hjemmesiden (for alle over 18 år), med tilgang til din helt egen helteprofil, quests og spil. Hertil får du stickers og badge og får dit navn på hjemmesiden. May the FutureForce be with you!
T-shirt eller skjorte
Minimumsbeløb 250,00 Udover at vi takker dig på vores hjemmeside, får 3x FutureForce-stickers, 1x FutureForce-badge og Login til hjemmesiden, tilsender vi dig en unik håndtrykt T-shirt/skjorte med FutureForce-logo på lige den måde du vil have det, der er flere designs at vælge imellem da de alle er second-hand og hermed helt unikke. De er nøje udvalgt af os og hvis du vælger at støtte os her, får du tilsendt en mail med fotos af dem alle, så du selv kan vælge blandt alle farver, typer og størrelser - unique design is guaranteed. Vi laver håndlavet screentryk af FutureForce logo på din trøje og du må vælge størrelse, placering og farve af trykket.
Performance
Minimumsbeløb 5.000,00 Hvis du er så vild at støtte os med et ekstra højt beløb, får du alt det ovenstående og så vil 2 FutureForce-helte komme og optræde til en ønsket begivenhed; det kan være til en børnefødselsdag, på dit barns skole el. lign. Alle børn til begivenheden får et badge og log-in til hjemmesiden. Tusind tak! Vi er yderst taknemmelige!?(kun muligt i Hovedstadsområdet)
Partnerskaber