Sårbare Sjæle

1.350,00 kr. 5.40% af 25.000,00 kr.

8

crowdfunders
udløbet

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
First Mover
Minimumsbeløb 50,00 Hvis du er i blandt de 50 første der støtter ”Sårbare Sjæle”, vil du, uanset beløbets størrelse, få tildelt den fornemme titel ”First Mover”. Du får en plads i filmens rulletekster med dit fulde navn, i forlængelse af en særlig takkeintro fra filmholdet.
Tak!
Minimumsbeløb 50,00 Et dybfølt tak fra hele holdet bag ”Sårbare Sjæle”.
En tak på Facebook
Minimumsbeløb 250,00 Du får en dybfølt tak på ”Sårbare Sjæles" facebookside og digitalt diplom tilsendt.
Unik adgang til filmen
Minimumsbeløb 750,00 Du får en dybfølt tak på Facebook. Et digitalt diplom tilsendt og ikke mindst, eksklusiv adgang til filmen, når den lanceres.
En personlig tak i rulleteksterne
Minimumsbeløb 1.500,00 Du får en dybfølt tak på Facebook. Et digitalt diplom tilsendt. Eksklusiv adgang til filmen når den lanceres og en plads med dit fulde i filmens rulletekster, med en særlig takke intro fra filmholdet.
Signeret udgave af ”Sårbare sjæle”
Minimumsbeløb 5.500,00 Du får en dybfølt tak på Facebook. Et digitalt diplom tilsendt. Eksklusiv adgang til filmen, når den lanceres En plads med dit fulde i filmens rulletekster, med en særlig takke intro fra filmholdet. Derudover får du signerede udgave af filmen ”Sårbare Sjæle”.
VIP invitation til eksklusiv-fremvisning
Minimumsbeløb 10.000,00 Du får en dybfølt tak på Facebook. Et digitalt diplom tilsendt. Eksklusiv adgang til filmen, når den lanceres En plads med dit fulde i filmens rulletekster, med en særlig takke intro fra filmholdet. En signeret udgave af filmen ”Sårbare Sjæle. Derudover får du en VIP invitation til eksklusiv-fremvisning af dokumentaren, hvor der vil være foredrag/oplæg med filmens instruktør Anja Dalhoff.
Partnerskaber