Café Miao

700,00 kr. 1.40% af 50.000,00 kr.

4

crowdfunders
udløbet
cafemiao @cafemiao

medlem siden 4. juni, 2014

Om projektet

Kundepleje i Café Miao


Café Miao er Danmarks første café, hvor kunderne kan slappe af ved at kæle med en kat, mens de nyder en kop kaffe eller te. Det er videnskabeligt bevist, at en 15 minutters kæle session med et af ​​de søde dyr kan bidrage til at reducere stressniveauet. Og nu kan danskerne, herunder kæledyrsløse, afstresse i Café Miao ved at kæle med en af ​​de nuttede katte. Derudover serverer Café Miao også dejlig og spændende cafemad, smoothies og gode juicer. I Café Miao er der fastfood på den sunde måde. Her får du også retter, der indeholder friske grøntsager og urter tilberedt med inspiration fra det kinesiske køkken. Alle retter er hjemmelavede og tilberedt fra bunden. Der er ligeledes et stort udvalg af kaffe og te, herunder kvalitets kaffe og te, som kan give kunderne en ekstraordinær god oplevelse. Vores juicer og smoothies er friskpressede af sæsonens frugter.

Kattepleje i Café Miao


Café Miao adopterer hjemløse katte.

Café Miao er et sikkert og behageligt hjem for kattene.

Café Miao giver kattene den tid, plads og ressourcer de har brug for.

Café Miao sikrer vores elskede katte den lykke og velvære de har fortjent.

Café Miao er designet til at tilfredsstille de følelsesmæssige og fysiske behov hos vores katte.

Beliggenhed og Lejemål


Café Miao skal åbne på H.C. Andersens Boulevard 5. Lejemålet er meget synligt og har central beliggenhed, 250 meter fra Rådhuspladsen, tæt på Vesterport Station og Strøget. Lejemålet er på 555 m² og er fordelt på to plan med 250 m² i stueplan og 305 m² i underetage.

Café Miao er ikke alene i verden


Café Miao har et koncept der har vist sig levedygtigt i udlandet. I Japan findes der mere end 100 cafeer der ligner Café Miao, og på det seneste er der åbnet flere cafeer i Europa der ligner Café Miao. Blandt andet i Italien, Østrig, Tyskland og England findes der i dag cafeer der ligner Café Miao. Vi tror derfor, at danskerne er parat til Café Miao, og at åbningen af Café Miao i Danmark ligeledes kan skabe begejstring.

Café Miao har brug for din hjælp


Café Miao mangler 50.000 kr. til at indrette stueplan og købe katte udstyr. Vi skal snart i gang med at indrette Café Miao. Hvis du har nogle idéer til at indrette Café Miao, så er du altid velkommen til at sende dine spændende idéer til cafemiao@cafemiao.dk.

Håber du vil hjælpe med at støtte Café Miao. Jeg vil blive meget taknemmelig over hvert beløb Café Miao modtager.

Vil du besøge Café Miao? Har du doneret penge til at hjælpe Café Miao med at åbne? Når du donere penge får du en kvittering, så husk at medbring din kvittering for at få incitamentspræmie. Vi ser frem til at tilbringe tid sammen med dig i Café Miao.

Kærlig Hilsen

Kattene og Miao Hansen
Partnerskaber