Et Vokseværk - Kap. 1 & 2

5.802,00 kr. 116.04% af 5.000,00 kr.

20

crowdfunders
udløbet
mieskjoldemose @mieskjoldemose

medlem siden 29. juni, 2014

Om projektet

Kære filmven
Vi søger om støtte til vores kortfilm "Et Vokseværk – Kapitel 1 & 2".


Filmen behandler et emne som vi alle kender, nemlig den følelse af at være barn og ung - den følelse af isolation og ensomhed og en tidlig længsel efter frihed og verden som kan knytte sig hertil. Fortællingen handler om forholdet mellem den unge pige Anna og hendes forældre. Vi vil igennem et stærkt visuelt og lydmæssigt univers forsøge at gribe publikum, altså dig, og forhåbentlig frembringe en genkendelse fra din egen barn-og ungdom.

Filmen er delt op i to kapitler. Kapitel 1 foregår om vinteren hvor Anna er ca. 9 år og handler om den dag, hvor hun stikker af hjemmefra. Kapitel 2 finder sted i sensommeren, hvor den nu 15 årige Anna er til punkfest, selvom hun ikke må for sine forældre. Vi springer ind i disse to øjeblikke i Annas liv, hvor følelserne bliver sat på spidsen og hvor den unge Anna må tage en beslutning om hvilket slags menneske hun vil være.


Filmen er støttet af Odense Filmværksted og produceres i samarbejde med den fynske filmuddannelse 18frames.
Vi optager i midten august og igen i november - filmen forventes færdig i foråret 2015.


Vi har dog stadig brug for din hjælp til at kunne realisere vores film. Filmen bliver lavet af frivillige upcoming filmarbejdere fra hele landet og støtten vil gå til transport, mad og leje af udstyr.

Vi håber, at du vil være med til at støtte op om vores lille film og være med til at genkalde følelsen af at være barn.
Partnerskaber