Velgørenhedskoncert for Kenyas Gadebørn

167,00 kr. 3.34% af 5.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
emmanuelarts @emmanuelarts

medlem siden 10. maj, 2014

Om projektet

Emmanuel Arts er en velgørende forening, som støtter gadebørn (fra 12 år og op) i Kenya i at få en uddannelse indenfor forskellig slags kunst og håndværk. Vi har i 4 år samlet penge ind ved at sælge den unikke kunst af bananblade, og vil nu for andet år i træk afholde en stor koncert, for at få endnu mere opmærksomhed og støtte til vores forening.

Koncerten vil blive afholdt i den 16. maj 2015, på Musicon i Roskilde, og flere informationer vil komme på vores hjemmeside www.emmanuel-arts.dk.

De indsamlede midler herfra vil blive brugt på at dække nogle af de eventuelle udgifter til vores koncert, så vi får et så stort overskud som muligt - da hele overskuddet fra koncerten går direkte til projektet i Kenya.

Siden vores koncert i 2014, er der blevet bygget et værksted og en art-shop i Kenya, og vi har regisreeret en NGO. Det er dette som koncerten samle penge ind til at forbedre, så de 20 nuværende elever kan fortsætte og få en uddannelse, samtidig med at de lærer at lave kunst og et håndværk de kan tjene penge på.

Følg os på facebook : https://www.facebook.com/pages/Emmanuel-Arts/223985796776eller vores hjemmeside www.emmanuel-arts.dk
Partnerskaber