We never saw it coming - So so Sofie

2.276,00 kr. 151.73% af 1.500,00 kr.

19

crowdfunders
udløbet
sososofie @sososofie

medlem siden 23. september, 2014

Om projektet

I august indspillede Mikas og jeg 4 numre, som bliver til EP'en 'We never saw it coming'. Vi synes selv det er blevet rigtig godt :) Alt er næsten på plads. Sangene er indspillet, mixet og mastereret. De sendes til tryk i midten af næste uge. I torsdags havde jeg fotoshoot med visualpigerne idaogida. De er så fantastiske. Det er også dem der hjælper mig med at sætte coveret op :) Vi trykker coveret imorgen.

Her i slutfasen mangler vi lidt kapital til at få trykt EP'en på cd. Og det er her i kommer ind i billedet. Det er sølle 1500,- vi mangler for at nå i mål.

I kan donere hvad i har lyst til nedenfor, og så får i et kram eller en EP til gengæld :)

// So so Sofie

Kemien gnistrer når Sofies både længsesfulde, skrøbelige og smukke sange møder Mikas' dybe bassynth og elektroniske trommespil i en sammensmeltning af energi beats og nærvær, der både taler til kroppen og hjernen. Bassen i brytkassen og sangen i øret.
Med vidt forskellig baggrund og inspirationskilder findes det fælles ståsted i kærligheden til eftertænksom popmusik. Fornemmelser af folk, singersongwriter og alternativ pop blander sig sømløst med electro og endda en snert af r'n'b i numre hvor duo-formatet omfavnes som et kærkommen dogme der holder fokus på enkle men effektfulde virkemidler.
Duo'en består af Sofe Christiansen på vokal, omnichord og klaver og Mikas Emil Søndergaard Eskesen (pt. trommeslager for Peter Sommer og tidligere Lydmor) på bassynth og elektroniske trommepads. De drager lytterne med ind i et billedskabende univers hvor kærligheden sætter sig som det naturlige udgangspunkt.
Partnerskaber