Hesteevents.dk - overblik over aktiviteter i hestesporten!

750,00 kr. 0.88% af 85.000,00 kr.

3

crowdfunders
udløbet
hesteevents @hesteevents

medlem siden 14. november, 2014

Om projektet

Formålet med Hesteevents.dk er at gøre det nemt for dig som kursusarrangør at oprette dit event online, bestemme antal pladser og pris for deltagelse til dit event. Deltagerne til dit event betaler online ved tilmelding, og du slipper dermed for løbende at stemme din netbank af med antallet af tilmeldinger op til afholdelsen af dit event. Det bliver nemt for dig som arrangør at holde dig a jour med antal tilmeldinger, da du bare skal logge ind på Hesteevents.dk og tjekke status på dit event.

Der er ingen begrænsninger for, hvilke typer events, du kan oprette. Det kan være TREC træningssamlinger, dressurkurser, springkurser, smedeforedrag, dyrlægeforedrag - måske vil din hestefys eller kiropraktor gerne slå sine kundebesøg op, så naboerne måske også vælger at dukke op til behandling med sine heste - mulighederne er mange!

Som arrangør får du desuden en deadlinefunktion - det vil sige, at du kan sætte en deadline på dit event i tilfælde af, du skal kunne nå at aflyse en foredragsholder (eller bare en anden udbyder, som ikke er dig selv) hvis du ikke har nok tilmeldinger til dit event. App'en orienterer dig på den valgte dato, om du har opnået det ønskede antal tilmeldinger.

Hvis du aflyser dit event, skal du blot trykke på en knap, og pengene bliver automatisk tilbageført til de deltagere, der allerede har betalt. Endnu en gang slipper du for at bøvle med netbank.

Som almindelig bruger bliver det nemmere og mere overskueligt at finde spændende events indenfor specifikke kategorier i hestesporten, uanset om det er dressur, spring, military, kørsel, TREC, islænder eller andet, og du har mulighed for at indsnævre din søgning til kun at omfatte et bestemt geografisk område, men du kan selvfølgelig også vælge at se hele Danmarkskortet og alle begivenheder herpå.

Hvis du har en hestepension, kan du blive repræsenteret på hesteevents.dk for kun 50 kr. om måneden, og selv løbende tilkendegive, om du pt. har fuldt hus eller om du har ledige bokse.

Der vil være faste søgekriterier - ridehus, evt. afstand til nærmeste ridehus, ridebane (med eller uden lys), inklusive foder eller medbragt foder osv.

Der vil endda være mulighed for en virtuel rundvisningsvideo til dit opstaldningssted, som du selv kan lægge op.

Brugerne, som er interesserede i dit opstaldningssted, kan vælge at komme på din online venteliste, og så kan du selv tage kontakt, når du synes en ny pensionær er aktuel i din stald.

På denne måde er din hestepension altid synlig på landkortet, uanset om du har fuldt booket eller ej, og du minimerer den tid og de omkostninger, du måtte have, når dine bokse lejlighedsvis står tomme.

For at projektet kan blive til virkelighed, skal vi indsamle kr. 85.000 inden den 16. januar 2015. Pengene bliver brugt til stiftelse af anpartsselskab, og selskabskapitalen bliver brugt til betaling for app'en samt websiden (som desktopversion), som bliver lavet af danske MyWebCreations.

Min vision er, at jo mere viden, vi kan tilegne os omkring hestetræning og management i almindelighed, desto højere bliver hestevelfærden. Viden skal være let tilgængeligt - og vi gider ikke pløje 50 hjemmesider og Facebook igennem for at finde kurser og foredrag i vores nærområde.

Jeg vil derfor opfordre dig til at hjælpe mig med at gøre mit projekt til virkelighed ved hjælp af en donation - men jeg vil så love dig noget til gengæld:

  • Hvis du donerer 100kr. til projektet, er du med i lodtrækningen om et par Roeckl vinterridehandsker.

  • Har du desuden en hestepension, vil din stald blive repræsenteret gratis på hesteevents.dk i 6 måneder, hvis du donerer 100 kr.



  • Hvis du donerer 300kr., er du med i lodtrækningen om et par Pikeur ridebukser



  • Hvis du donerer 500kr., er du med i lodtrækningen om et Rambo Duo dækkensystem.

  • Hvis du donerer som firma/virksomhed, vil virksomhedens navn blive vist på den færdige Hesteevent webside, når målet nås.


Tusind tak for dit bidrag, jeg håber du vil hjælpe mig med at få gjort min lille drøm til virkelighed :o)

 
Partnerskaber