Bound By Wire - EP

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Erwin Turcinhodzic @erwinturcinhodzic

medlem siden 4. december, 2014

Om projektet

Kære venner, fans, familie og alle andre musikelskere!

Efter talrige koncerter og uforglemmelige oplevelser har vi endelig besluttet, at tiden er kommet til at omsætte vores musik til vores første fysiske CD-udgivelse. For at denne drøm kan gå i opfyldelse, så har vi brug for jeres hjælp!

I efteråret 2014 var vi en tur hos CBStudios i Holsted, hvor vi indspillede tre nye sindssygt fede rock sange, der sammen med vores første EP ”Revolution” skal udgives på CD’en.

Som en ekstra bonus, har vi også valgt at genindspille to af vores mest ærekære, og samtidig to af vores mest efterspurgte sange fra vores fans nemlig: ”Define Unluck” og ”Over You”.

Denne udgivelse kommer derfor i den grad til at afspejle den rejse, som vi sammen med jer har været på igennem de sidste fem år.

Flere konkurrencer er vundet, opsparingen er igangsat, og en masse ros og gode vibes er sendt vores vej fra flere top folk i den danske musikbranche, og selv om vi er enormt beæret og taknemmelige, så mangler vi kun et lille stykke vej for at nå helt i mål.

Det er her, du kommer ind.

Ved at støtte projektet, igennem en økonomisk håndsrækning, er du ikke alene med til at støtte Bound By Wire, men du er direkte med til at holde os i gang. Den slags dedikation medfører selvfølgelig nogle helt særlige goder, når vi mødes til vores release party på Paletten i Viborg lørdag d. 23 maj 2015!

Tusind tak til alle jer, der følger vores band, og som holder af vores musik!

WE SALUTE YOU!

Bound By Wire

 
Partnerskaber