Mufti & Kærligheden

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Thomas Tjustrup @thomasbackhausen

medlem siden 14. december, 2014

Om projektet

Pitch “Mufti & Kærligheden”

Den charmerende Mufti (12) bliver forelsket for første gang da han ser den nye pige i kvarteret Louise (13) der kun taler fransk. Hans eneste ven, den overdramatiske grønthandler Vijay (40) dikterer et storladent brev som kvarterets bølle Sharifa (14) oversætter til fransk. Men Mufti kan ikke betale hende, så han stjæler brevet og flygter. Mufti opsøger Louise på den franske skole. Mufti fortæller om sine følelser til Louise i klassen men bliver til grin for alle. Først da Mufti lærer at udtrykke sine egne - ikke Vijays - følelser vinder han Louises hjerte.

Mufti & Kærligheden er en sød dansk børnekomedie omhandlende kærligheden og om at det er okay at være sig selv. Filmen vil til dels blive filmet i Nørrebro området.


Hvem

Skuespiller og manuskriptforfatter, Ali Kazim (Adam's Æbler (2005), Pizza King (1999) og Rejsen til Saturn (2008), er manden bag denne søde børnefilm og vil selv spille rollen som Vijay i filmen.

Mehdi Avaz har indvilget i at instruere filmen.


Hvorfor

Filmen vil tage udgangspunkt på Vesterbro og Nørrebro og ønsker at skildre alle de forskellige kulturer der lever her. Dette gennem en sød og romantisk børnekomedie, der sætter fokus på nogle af de fællesnævnere vi alle har på trods af kultur, hudfarve og sprog, nemlig følelser og kærlighed.


Hvornår

Filmen skal skydes i perioden 12 - 18 januar 2015.


Hvor meget

Vi søger at rejse 10.000 kr.


Alle medvirkende har indvilget i, at arbejde frivilligt (25 mand ca.). Dog ønsker vi, at kunne give alle involverede en god oplevelse og stå for forplejning (spise og drikke) under forløbet. Yderligere skal der bruges et mindre beløb til indhentning af diverse tilladelser.
Partnerskaber