Rise & Shine - Morgenfester i København

7.657,50 kr. 102.10% af 7.500,00 kr.

52

crowdfunders
udløbet
Maia Kahlke @maiakl

medlem siden 9. januar, 2015

Om projektet


Kort fortalt


Rise & Shine er dansefester på en helt almindelig hverdag, hvor morgenfriske københavnere kan danse sig ud af dynerne sammen til gode beats.

Du kan smutte forbi på vej til arbejde eller komme dryssende, når du vågner, blive 20 minutter eller to timer, danse til du sveder eller se på med en espresso. Rise & Shine sørger for, at din dag starter med en fest!

Vi holdt den første Rise & Shine i november og det var en fest! Vi vil gerne holde flere Rise & Shine fester og vi vil gerne holde dem gratis. Derfor har vi brug for jeres støtte!

Læs og se mere om den første fest:

iBYEN http://politiken.dk/kultur/fomo/ECE2451881/voksen-rave-lokker-baade-smaaboernsforaeldre-og-spandexfolk/

TV2 Lorry http://www.tv2lorry.dk/artikel/241569?autoplay=1&video_id=97304

Vi skal bruge din støtte til...




Renegade Runners er et netværk af frivillige aktivister. Vi organiserer Rise & Shine, fordi vi synes det er sjovt og fordi vi elsker at give folk gode oplevelser. Vi arbejder alle frivilligt, DJ's til alle events spiller gratis og både Grob og Kbh Volumen har lagt lokaler til gratis.

Men der er stadig udgifter forbundet med at holde fester. Din støtte går til f.eks. el, depositum, forsikring, udstyr og andre ting vi ikke kan få sponsoreret. Lige pt. lægger vi selv ud for alt.

Vi håber I vil hjælpe os med at holde flere fede morgenfester ved at give, hvad du kan undvære som støtte her. Vi lover at bruge det på den bedst mulige måde.



Vi holder fire fester


Første Rise & Shine event blev afholdt på Teater Grob i November 2014. Rise & Shine #2 bliver afholdt 4. februar 2015 på Kph Volumen.

Vi vil afholde fire fester i alt - hvorefter vi giver stafetten videre til andre, der elsker morgenfester. Din støtte sikrer at vi kan sørge for at Rise &Shine #2, #3 og #4 bliver fantastiske og har dansegulv med plads til alle de morgenfriske københavnere, der kan komme ud af fjerene.

Andre måder du kan hjælpe på

Del kampagnen! Og meld dig til næste Rise & Shine og invitér dine venner :-)

https://www.facebook.com/pages/Renegade-Runners/295110077339501

Partnerskaber