Kæledyrshotel og B&B

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Lena Simonsen @simlen

medlem siden 10. februar, 2015

Om projektet

Kære alle.

Jeg har, så længe jeg kan huske, altid haft dyr. Voksede op på Sydfyn med heste, hunde, marsvin, kaniner, hamstere, katte, fugle og fisk - næsten en lille zoo - som ofte blev kommenteret af besøgende.

Som voksen, tog jeg med mig denne livsstil, og når familie og venner var på ferie - var det altid til os, de leverede deres dyr.

Efter at have levet hele mit voksne liv i Norge er jeg vendt tilbage til Danmark. Mine sidste 20 år på arbejdsmarkedet, ønsker jeg at gøre min hobby til en levevej i vandkantsDanmark.

Basen vil blive placeret i Assens på Fyn. Her vil jeg på en lille gård, skabe et kæledyrhotel, som ikke er begrænset til hunde og katte - alle dyr har brug for et godt sted at være imens ”familien” er på ferie. Selvom jeg tror jeg sætter en grænse ved krybdyr.

Kombineret med dette, vil jeg have B & B i sommeren - hvor også gæsternes kæledyr er velkomne.
Mit netværk i Norge giver god basis for besøg i B & B i sommersæsonen.

Jeg er meget kreativ, alsidig og lidt af en 1000 kunstner - og vil gøre det meste af arbejdet på egen hånd. Desuden får jeg hjælp fra venner og familie til at gøre drømmen til virkelighed. Jeg håber likevel, at dette vil bringe arbejdspladser til kommunen på længere sigt.

Pengene fra dette crowdfunding vil primært gå til at omgøre en isoleret lade og en stald for at kunne tage imod alle mulige typer af dyr. Desværre er ikke de danske pengeinstitutter så glade for at investere i noget, i denne smukke del af vores land - så jeg bruger det jeg har af opsparing og vil søge forskellige fond til finansiering af min drøm.

Som tak for hjælpen til dig, som er med til at gøre denne drøm til virkelighed, tilbyder jeg et gavekort - enten til dig eller dit dyr - og I vil kunne følge projektets udvikling i nyhedsbrevene der vil blive sendt ud hver måned.

Skulle indsamlingen afsluttes uden succes får du dine penge retur (minus evt. gebyr).
Partnerskaber