Tiger/swan "On the way up" dokumentarfilm

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Nicki Sørensen @backtobrooklyn

medlem siden 26. februar, 2015

Om projektet

"Hvor længe er man villig til at blive ved, får at få sine drømme opfyldt"

I 2012 vandt undergrunds rockbandet "Be there Nowhere" 500.000 kr, i tv programmet Hvem vil være millionær. Jeg syntes det var interessant at lave en film om bandet, for at se om det overhoved gav dem en fordel, at have så mange pengene på bankkontoen, når man skulle slå igennem i musikbranchen.

I 2013 skiftede bandet navn til ”Tiger/swan” og brugte penge på udstyr, en manager, promotion og musikvideo optagelser. D.1 Januar 2015 står kontoen i nul, og bandet har endnu ikke haft et hit i radioen. Bandet arbejder nu på indspille deres debutalbum, for deres egne penge. I forbindelse med udviklingen af pladen tager bandet til USA for at skrive sange, indspille musik og snuse til drømmen om at blive store rockstjerner.

Dokumentarfilmen er et selvfinansieret projekt og jeg har aldrig fået penge af bandet til at lave den. Jeg er instruktør, fotograf og klipper på filmen. Pengene skal bruges til at rejse med bandet til USA, så jeg kan filme deres oplevelser og arbejdet med deres debutplade og til at følge dem resten af året. Filmen burde være færdig og klar senest sommeren 2016.

Jeg håber meget at I også synes at projektet lyder spændende og at I har lyst til at støtte det.

Mvh

Nicki Sørensen

 

 
Partnerskaber