Motocross, sikkerhed og vokseværk

0,00 kr. 0.00% af 6.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Lars Schandorph @magnuss

medlem siden 2. juni, 2015

Om projektet

Jeg har oprettet nedenstående projekt for min knægt, da man jo skal 18+ for at gøre det.

Hans historie er følgende:

Jeg er en dreng på 15 år og hedder Magnus - Jeg går på efterskole i 8. klasse i Jylland.
I min fritd kører jeg motocross og elsker det. Jeg er det sidste halvandet år vokset 17cm og taget næsten 12 kg på (har hidtil været meget lille og spinkel pga. medicin) og er vokset fra min crosser. Derfor er jeg blevet tvunget til at skifte den ud med en større crosser, som jeg lige har købt med støtte fra min mor og stedfar. Jeg er vokset så meget, så jeg nu også har svært ved at passe mit sikkerhedsudstyr og skal derfor også have nye af det.

Efter en rigtig hård skolestart og svært ved at finde venner, er jeg kommet på efterskole, hvor det går rigtig godt - Men det er til cross jeg for første gang oplever et rigtig godt sammenhold og kammeratskab - Selvom vi på en måde er konkurrenter, så hjælper vi altid hinanden med både reparationer, lån af reservedele og gode råd. Det er dejligt at finde et sådan sammenhold, da jeg ikke har oplevet det andre steder.

Da jeg er på efterskole, har jeg desværre ikke mulighed for at tage et fritidsjob og har derfor meget svært at få sparet penge sammen til nyt udstyr og til vedligehold af crosseren - Derfor søger jeg jeres støtte.

Mit langsigtede mål er, at kunne dygtiggøre mig, så jeg kan deltage på bedste niveau.

Alle beløb er velkomne - Der kan også støttes via MobilePay på (+45) 23 98 41 41.
Partnerskaber