Støt et dansk musikalsk eventyr

35.653,28 kr. 118.84% af 30.000,00 kr.

70

crowdfunders
udløbet
Danni Elmo @dannielmo

medlem siden 13. januar, 2013

Om projektet

  Støt et dansk musikalsk eventyr


Gennem de sidste par år har jeg med stor succes drønet rundt i landet og spillet mine sange, blandt andet som ambassadør for ADHD Foreningen. Siden 2013 har jeg skrevet  sange på dansk, inspirerede af mit ret så gennemprøvede liv. Det er blevet til over tredive af slagsen, og nogle af dem kan du få en smagsprøve på her:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLkE8JG43UlLXkghXHApVgbtPS-ENf0Xgx

 

I foråret 2015 gjorde jeg så status. Efter et par år med et hav af solo- og duokoncerter (med korpigen Emma) fik jeg blod på tanden og kontaktede Rasmus, min gamle bassist fra min tid som grandprixdeltager, og fortalte, at jeg havde lyst til igen at spille med fuldt band. Rasmus takkede dog nej til tilbuddet grundet afstand og tid, men han anbefalede Casper Bak Poulsen, en bassist bosiddende i København.

Jeg ringede til Casper samme aften og fortalte ivrigt om mine planer, og efter en time i telefonen og et møde på en kaffebar, var ideen om at samle et nyt band pludselig ved at blive til virkelighed. To måneder senere stod vi syv mand høj i et studie i Bagsværd og indspillede grundspor til tre af mine sange, og jeg kunne nærmest ikke fatte det!

Min begejstring og dedikation til projektet løb dog af med mig, og inden jeg fik set mig om, havde jeg postet 20000 kr. (som jeg havde lovet fruen at købe bil for) i studietid og videoproduktion. Nu står vi så med fem grundspor, og vi skal gerne ende på elleve.

Derfor har jeg besluttet at starte denne crowdfunding for at se, om I derude synes projektet fortjener at fortsætte, og om musikken overhovedet er noget, I orker at lytte på.

Vores mål er 30.000,- og for det beløb kan vi komme RIGTIG langt med vores pladeprojekt. Når vi endnu længere op skal der investeres i promotion, plakater, og endnu en video.

Jeg håber inderligt, at jeg har fanget din interesse, og at du har lyst til at støtte projektet. Jeg og bandet vil være jer evigt taknemmelige for enhver støtte, og giver derfor lidt tilbage for støttekronerne. Herunder kan du se, hvad vi har at byde på.

Hvis ikke vi når målet på 30.000 kr., så får du alle dine penge retur via siden her,

så du kan kun vinde ved at støtte. Enten får du en masse skøn musik, måske en fed koncert, eller også får du dine penge retur.

Vi ønsker dig og dine en dejlig sommer, og krydser fingre for jeres støtte.


Kærlig hilsen


Danni Elmo (Vokal/Guitar/Tekster)


Dennis Flacheberg ( Guitar/Kor)


Casper Bak Poulsen (Bas/Kor)


Kristian Djernes (Trommer)


Emma Sommer (Kor)

God Karma & Krammere
Minimumsbeløb 50,00 Jeg sender dig varme tanker og en krammer, hvis jeg er så heldig at støde ind i dig;)
Bingo! Fuld plade!
Minimumsbeløb 200,00 Du får self. tilsendt den færdige plade digitalt + du får en personlig hilsen med oven i hatten:)
Video
Minimumsbeløb 500,00 Her får du Bingo (altså fuld plade) som nævnt ovenover + du får en musikvideo i HD kvalitet tilsendt.
Video, video
Minimumsbeløb 1.000,00 Samme pakke som ovenover dog med 2 stk. musikvideoer i HD Kvalitet
Video, video, snigpremiere
Minimumsbeløb 1.500,00 Ovennævnte pakke + en ekstra lille videosnas og sidst men ikke mindst får du pladen tilsendt 14 dage før den udgives.!
Intimkoncert!!!
Minimumsbeløb 5.000,00 Så kan i godt finde stearinlysene frem og sætte rødvin og bobler på bordene, for her får du en skøn aften med mig og et bandmedlem i 60 min. hvor vi vil spille mange af de nye sange fra pladen for jer. vi medbringer selv anlæg og forventer sådan set kun i kommer med godt humør og har lyst til en musikalsk oplevelse:) *Alle der er til stede under arrangementet vil få tilsendt pladen digitalt, såfremt de afleverer deres E-mail adresse hos os.
FÆÆÆÆST!
Minimumsbeløb 10.000,00 Kridt danseskoene og smid hæmningerne til et brag af en fest! vi stiller op med fuldt band og spiller 2 x 45 min. til din/jeres fest. vi er leveringsdygtige mht. anlæg, op til ca. 300 mennesker. derudover aftaler vi nærmere. *Alle der er til stede under arrangementet vil få tilsendt pladen digitalt, såfremt de afleverer deres E-mail adresse hos os.
Partnerskaber