Mød Verden - i Karolinelund

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Tanja Kjaer @moedverden

medlem siden 10. august, 2015

Om projektet

For at nedbryde de daglige barrierer og opnå en større forståelse for hinandens livsvilkår vil vi samle Nordjylland til en international grillfest.


Nordjylland er fyldt med gæstfrie, tolerante og hjælpsomme mennesker og "Mød Verden” er en forening, som arbejder på, at forene de mange frivillige resourcer i Nordjylland i en stor fælles grillfest i forbindelse med Bæredygtighedsfestivalen i Aalborg. 


Vores ypperste formål er, at fremme integrationen ved at skabe muligheden for at flygtninge og danskere kan mødes om et fælles tredje og derved skabe nogle positive relationer: En dag med mulighed for at få sat ansigt på og mærke mennesket bag. En dag med mulighed for at høre flygtningens egen beretning. En dag med mulighed for at knytte bånd og venskaber.


Vi afholder derfor en international grillfest, med mad, musik og dans som vores fælles tredje. Grillfesten finder sted i Karolinelund i Aalborg den 19. september 2015, hvor vi vil bygge broer mellem beboerne i Nordjylland uanset hudfarve, religion, indkomst, uddannelse og alder.


Vi samler mange forskellige foreninger, grupper og organisationer i forbindelse med vores internationale grillfest. Vi skaber netværk på tværs, organisationerne imellem, men vi skaber også netværk imellem de mennesker, der møder op til arrangementet i Karolinelund.


Grill-selv koncept
Vi stiller an med grill og kul, hvor man frit og kvit kan tilberede egen medbragt mad. Vi vil gerne opfordre til sammenskudsgilde, hvor vi deler og smager på hinandens mad. Der vil være festlige indslag med musik, dans og lege i løbet af dagen.


Musik og festlige indslag
I løbet af dagen vil der være forskellige festlige indslag med musik, dans og sjove workshops. 


Mød en flygtning
Vi vil gerne opfordre til dialog, og en gruppe flygtninge stiller sig til rådighed for at dele ud af deres erfaringer. Her kan flygtningene få deres egen stemme, og det vil være muligt for danskere at stille de spørgsmål, som presser sig på.


Indvielse af Pjerrots Mølle
Pjerrots Mølle i Karolinelund skal i fremtiden danne rammen om et socialt kreativt samlingssted, hvor flygtninge, sociale udsatte og andre kan mødes og lave aktiviteter sammen.


Læs mere:


www.moedverden.dk


facebook.com/moedverden

Partnerskaber