Anders Andersen & Grønt Lys

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Hjælp os med at få folk-påp på danmarkskortet, ved at støtte vores debutalbum, så vi kan få Grønt Lys på alle spillestederne.

Havet, menneskene og nysgerrighed efter at finde kernen i dansk folk-påp, er inspirationen til mine sange. Det er små øjebliksbilleder, der beskriver kærligheden, drømmene, naturen og nogle af de gamle historier, der høre til livet ved havet.

Som folkemusiker i Basco og Habadekuk, og jeg har tit forsøgt at komponere nye melodier til de to bands, men hver gang ender jeg op med en ny sang. Derfor har jeg sat mig for at udforske grænselandet mellem al den pop og folkemusik jeg er inspireret af.

Til at bakke mig op har jeg samlet bandet Grønt Lys, som består af 4 utroligt dygtige og garvede folkemusikere, der forstår at trække folkemusikkens pågående drive, spilleglæde og finurlige melodier med ind i popmusikken.

Du kan høre nogle af sangene på soundcloud og youtube, og forhåbentlig får du lyst til at hjælpe os med at komme ud på spillestederne. Det gør du bedst ved at støtte denne crowdfunding, som går til studieindspilning, mix og tryk af en fuld cd, som skal bane vejen for at vi kan komme ud at spille koncerter i hele Danmark.

GRØNT LYS er: Anders Andersen: vokal, harmonika. Andreas Tophøj: violin. Sigurd Hockings: guitar. Søren Lund: kontrabas. Mads Steffensen: trommer.
Releaseparty
Minimumsbeløb 20,00 Du får invitation til vores releaseparty for albummet.
Download af albummet
Minimumsbeløb 50,00 Du får kode til digital download af albummet, samt invitation til vores releaseparty.
CD
Minimumsbeløb 150,00 Du får tilsendt cd'en + kode til digital download af albummet, samt invitation til vores releaseparty.
koncertbilletter + CD
Minimumsbeløb 250,00 Du får gratis entre til en af vores koncerter, samt tilsendt cd'en + kode til digital download af albummet og invitation til vores releaseparty.
2 signerede CD + koncertbilletter
Minimumsbeløb 500,00 Du får gratis entre og signerede cder til dig og en ven, samt kode til digital download af albummet og invitation til vores releaseparty.
ØKO B&B + Æblecider
Minimumsbeløb 1.000,00 Du kan komme og overnatte i vores økologiske B&B* i Svendborg, tag en ven med og smag vores hjemmebryggede cider. I får også en cd med hjem. * Det gælder dog ikke for sommermånederne. (https://www.airbnb.dk/rooms/2856251)
Weekend i Svendborg
Minimumsbeløb 2.000,00 Du får et weekendophold i vores økologiske B&B* i Svendborg, og du kan tage 2 venner med. I kan smage vores økologiske cider, og får en cd med hjem hver. * Det gælder dog ikke for sommermånederne. (https://www.airbnb.dk/rooms/2856251)
Garage koncert + B&B
Minimumsbeløb 3.000,00 Du får et weekendophold sammen med 4 venner i vores økologiske B&B* i Svendborg, samt en huskoncert i vores garage med Grønt Lys Duo, hjemmelavet cider og cd'er med hjem. * Det gælder dog ikke i sommermånederne) (https://www.airbnb.dk/rooms/2856251)
TAK!
Minimumsbeløb 5.000,00 Jeg takker, og forstår at du har så mange penge, at du sagtens kan købe en cd også.
Partnerskaber