Shining People som fotobog!

0,00 kr. 0.00% af 62.500,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Søren Marquardt Frederiksen @brosa1212

medlem siden 8. september, 2015

Om projektet

Shining People som fotobog!

Fotoudstillingen ”Shining People” var en kæmpe publikumssucces i Nakskov. Nu kan du være med til at få den udgivet som bog. Du kan hjælpe Nakskov med at shine.

Vi viste vores journalistiske fotoudstilling Shining People i 2014 og 2015. På Nakskov Bibliotek var det den største publikumssucces, de nogensinde har haft.

Vi tror, at udstillingen har potentiale til at nå længere ud, og gøre større nytte i forhold til at brande Lolland udadtil og skabe stolthed og inspiration indadtil. Derfor vil vi gerne udgive udstillingen som bog. Men vi har brug for din hjælp.

Hvis vi kan få 250 til at forudbestille bogen, har vi penge nok til at få bogen trykt.

Hvorfor skal du gøre det?

Du kan være med til at ændre folks opfattelse af Nakskov. Du kan være med til at vise at byen shiner!

Udstillingen viser i ord og billeder folk fra Vestlolland, der stråler, fordi de har noget, der giver dem glæde og stolthed. Hvis vi udgiver den som bog, kan vi vise det til mange flere!

Bestil bogen og giv den som gave til familie og venner. Det vil vise, at folk i Nakskov ikke er på røven, men at de tværtimod stråler af drømme og stolthed.

Hvad får du?

Du får en fotobog i stort format og i første klasse tryk, med alle fotografier og citater fra udstillingen. Jo mere du støtter med, jo mere får du. Se mulighederne i boksen til højre.

Hvordan støtter du?

Du donerer et beløb, og hvis vi ikke opnår det nødvendige beløb, får du automatisk alle dine penge tilbage.

En anden mulighed er at indlevere en konvolut med penge, navn og adresse hos min mor, Eva Frederiksen i hendes loppemarkedbutik, Vejlegade 7, Nakskov, hvor hun har åbent lørdag mellem 10 og 12.

Samme princip gælder her: Hvis vi ikke opnår det nødvendige beløb, får du alle dine penge tilbage.

Når bogen bliver trykt, kan du afhente bogen hos Eva Frederiksen. Ønsker du at få bogen tilsendt, kræver det ekstra 80kr til porto.

Baggrunden for projektet

Det startede med en undren over, hvordan folk kan leve på Vestlolland, og hvad der får dem til at ’shine’, når landsdelen så ofte omtales i triste vendinger.

Derfor gik vi rundt i Nakskov og omegn og bankede på tilfældige folks døre. Vi fortalte dem om vores projekt, og stillede spørgsmål som: ”Hvad gør dig stolt? Hvad er din glæde? Hvad får dig til at stråle?”

Det resulterede i en stærk og inspirerende fotoudstilling med 23 personhistorier, hvor vi i flotte fotografier og tankevækkende citater hører om ting, der får mennesker til at shine.

Hvem er vi?

Søren Marquardt Frederiksen, journalist og forfatter, bosiddende i Nakskov.

Antti Suomalainen, kunster, bosiddende i Helsinki, Finland.

 

 

 

 
Partnerskaber