En "Tripadvisor-lignende" portal for ski og snowboardere!

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Michael Petersen @3994616242

medlem siden 4. oktober, 2015

Om projektet


Europas nye skiportal!


Hjælp os med at udvikle en "tripadvisor"-lignende webportal specifikt målrettet skiløbere og snowbordere - og hjælp os med at anmelde hoteller og vind gratis feriedage!



Hvad vi skal bruge og hvad du får ud af det...


Vi bygger en webportal som vil være relevant for skiløbere og snowboardere i hele verden! Hvem vil ikke gerne besøge et website hvis primære formål er at hjælpe brugerne med at finde de fedeste skisportsdestinationer? Hvem vil ikke gerne vide hvordan andre bedømmer de destinationer de har besøgt? Og læse deres kommentarer på om de havde en dårlig, en god eller en fantastisk oplevelse på den destination som du lige nu sidder og overvejer at booke skiferie til? I opstartsfasen fokuserer vi på Europa, men senere vil vi udvide det til at omfatte destinationer i hele verden.

  • Først og fremmest skal du vide  at der ikke findes et tilsvarende internationalt site før vi gik i luften med www.wheretogoskiing.com i oktober 2015!

  • For at kunne markedsføre sitet mest muligt på de sociale medier har vi brug for al den støtte vi kan få - desto mere opmærksomhed vi kan få, jo mere trafik vi kan generere, jo mere interesse skaber vi blandt hotellerne for at reklamere på sitet og at få vores, brugernes, anmeldelser af deres faciliteter.

  • Hvis du synes projektet lyder spændende, er du sikkert selv en dedikeret skiløber eller snowboarder og så har du sikkert besøgt en masse destinationer selv - det vil vi rigtig gerne høre om og håber du vil gå ind på sitet og rate dine destinationer og skrive anmeldelser til glæde for andre brugere.

  • Uanset om vi indsamler 5000 kr eller 100.000 kr så vil hver en krone blive brugt på at promovere sitet og udvikle ny funktionalitet.

  • Vi har allerede været i kontakt med en række hoteller og så snart vi kan dokumentere fornuftig trafik på sitet er de meget interesserede i at reklamere og forære os gratis overnatninger imod at få mulighed for at blive et "Anbefalet hotel". Hvis du donerer mindst 300 kr kommer du med i puljen hvor vi løbende trækker lod om de overnatninger vi forhandler os frem til.

  • For de som donerer mindre end 300 bliver man  “WhereToGoSkiing VIP-medlem” – VIP status giver dig adgang til rabatter på overnatninger, udstyr m.m. For alle bidragsydere laver vi således en VIP klub hvor du bliver forkælet med gode tilbud eller merchandise afhængigt af hvad vi løbende forhandler hjem. Jo mere populært sitet bliver, jo flere muligheder for reklamegaver og tilbud. Vi glemmer ikke hvem der støttede os i opstartsfasen!


(Baseret på den dialog vi har haft med forskellige hoteller forventer vi nemt at kunne forære flere hundrede overnatninger væk. Allerede før vi gik live med sitet havde vi forhandlet os frem til  5 gratis overnatninger fra 2 hoteller i Østrig og et 3-dages ophold på et hotel i Frankrig. Jo mere trafik vi får på sitet, jo flere af disse tilbud kan vi hente hjem - og hvis du donerer 300 kr er du med i lodtrækningen løbende. 




Andre måder du kan hjælpe på


Selvom du ikke ønsker at donere penge til projektet kan du stadig hjælpe os! Besøg www.wheretogoskiing.com og giv stjerner til de destinationer du har besøgt og skriv dine anmeldelser! Vores site er fra skiløbere til skiløbere - så dine ratings og anmeldelser betyder en masse for andre!

Partnerskaber