Stone-Legenderne

0,00 kr. 0.00% af 6.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Danny H. L. Nielsen @8099851451

medlem siden 17. oktober, 2015

Om projektet

 


Fire børn, af den gamle berømte Stone familie, foretager i 1878 et ældgammel ritual. 140 år efter løber forbandelsen stadig dybt




Jeg har skrevet en bog, og ikke hvilken som helst bog, men min aller første. Det er en helt utrolig fornemmelse, at have brugt over et år på at stykke en historie sammen, og få den godkendt af et forlag. Men nu kommer det endelige problem. Jeg mangler et par kroner, til at få en korrektur og noget redaktionsfeedback på min bog.


Selv er jeg stor fan af H. P. Lovecraft, og på hele den måde han stykkede et helt univers sammen. På kryds og på tværs af noveller fik han vævet en verden af mørke, ondskab, og kosmisk terror. I den ånd, begav jeg mig ud i projektet om familien Stone. En fiktiv familie, som bor på Stone Island, ikke langt fra den sydøstlige kyst af England. I generationer har Stone familien, i al hemmelighed, været magtfulde troldmænd, men da enkemanden Jonathan Stone kommer hjem fra en rejse i 1878, mærker han strakts at noget er galt. Tjenestestaben er skræmt, og hans børn virker fremmede for ham. Det viser sig for ham at hans børn har udført et ældgammel ritual, men hvilket et, ved Jonathan ikke.


Marcus, hans ældste, er blevet aggressiv og ligefremt voldig over for andre. Elza er blevet et vrag af depression, uden nogen forklaring på hvorfor. Elza trækker sig længere og længere væk fra de levende, og spendere mere og mere tid med de døde. Sara, en ellers så yndig og sød pige, opføre sig forfærdelig, og syntes at væmmes ved menneskers eksistens. Howard er ikke andet end skygge af sig selv. Et forskræmt lille barn, som er bange for alt omkring sig.


I desperation tilkalder Jonathan sin gamle ven John Harrow, som møder op på øen i 1879. Til sin store forbavselse og frygt, indser John også snart at Stone-børnene ikke er helt normale.


I 1914 følger vi Elzas rejse. Et depressivt mareridt, om flugt, kærlighed, og svigt. I en endeløs søgen på at undslippe verden prøver hun at komme i kontakt med en verdenskendt fysiker, som arbejder på universitetet i Zurich.


I 1944 følger vi Marcus, som har brugt årtier på at rejse fra krig til krig, i søgen på et mål med livet. Drevet af had og vrede, finder Marcus snart ud af at fortiden kan være svær at løbe fra, da den hurtigt indhenter ham.


I 2012 vågner Dr. Frederic Emmerich op til sit værste mareridt. Det eksperiement han selv har stået for, og som Sara Stone har overvåget har slået fejl. Forskningscenteret han arbejder på er sølet i galskab og vanvid, og det er nu op til Frederic at finde ud af om Sara måske har haft en finger med i uheldet.


Alt imens Howard rejser mellem to verdener, i søgen på en kur for sin families tilstand. De ældes ikke som andre, og besidder abnormale kræfter. Udover det er der et mørke som følger dem alle. De oplever det alle, men det er op til Howard at finde ud af hvordan man bekæmper en fjende, man ikke kender, og som man ikke kan se.



Det bruges pengene til:

Pengene skal gå til en ordenlig gang korrektur, og starten på redatørhjælp. Det koster naturligvis flere penge, også at få selve bogen udført, men jeg synes ikke det er fair at bede andre betale hele gildet. Derfor beder jeg kun om 6.000kr som vil få startet udgivelsesprocessen godt i gang.


Så hjælp en nyopstartet forfatter, og følg med på en fantastisk, men mørk og kold rejse. Igennem tid og rum, vil vi måske få svaret på døden selv.



 
Partnerskaber