Spar penge her !

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
john højgaard @speedshopping

medlem siden 29. oktober, 2015

Om projektet

Mit navn er John Højgaard og jeg har netop lanceret portalen “SpeedShopping.dk”. Portalen er baseret på, at alle tilbud, kampagner og konkurrencer er samlet ét sted, så alle har en mulighed for, at få et hurtigt overblik over, hvad man lige nu kan spare af penge. Hvor ofte har du ikke netop investeret i fx. en ny telefon eller en forsikring, for umiddelbart efter at falde over et tilbud, som kunne have sparet dig for mange penge? Det har jeg prøvet adskillige gange, men indtil nu, har det ikke været muligt at finde disse tilbud samlet ét sted og man har derfor ikke vidst hvor man har skulle lede.

Så en aften i foråret, da jeg var på udkig efter nogle forskellige gaver og havde brugt 1 time på nettet, tænkte jeg at dette måtte da kunne gøres nemmere og fik den ide at få samlet det hele et sted. Ikke noget med prissammenligningsportaler, næ de bedste tilbud her og nu, et sted, tilsat nogle af de mange spændende konkurrencer der findes på nettet. Kan du få det bedste tilbud her og nu, samtidigt med at vinde en ny bil, vil de fleste nok syntes sitet er værd at besøge :-)

SpeedShopping.dk er gået "live" nu og har indgået aftaler med alle de store udbydere af konkurrencer og tilbud i Danmark. Udfordringen nu er at få udbredt virksomheden til alle danskere, dette arbejde sker via sociale medier, google Ad osv. dette koster mange penge og tid, så det søger jeg så pengene til at kunne udføre. Projektet er 75% færdigt, men pengepungen 100% tom.

Budgettet på de 100.000 kr. skal bruges til at kunne gøre jeg kan gøre konceptet færdigt over de næste 2-3 mdr., havregrøden har jeg selv lært at spise, men banken godtager den stadig ikke som betalingsmiddel - mærkelig bank..:-)

Du kan støtte med 20 kr. og opefter, ALLE bidrag modtages med kyshånd ! Jeg bukker og takker mange gange for jeres donationer, og lover I ikke bliver skuffet over resultatet. Dem af jer der ønsker at få annonce på sitet, får en placering på nettet, der ikke er set før i Danmark !
Partnerskaber