Crowdfunding / Ishockey klubben Aarhus

0,00 kr. 0.00% af 80.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Ann Fjordbak Nielsen @annfjordbak

medlem siden 10. november, 2015

Om projektet

Hej, vi har brug for din hjælp.

Vi er en gruppe forældre, der siden 2008 har holdt hjulene i gang hos Ishockey Klubben Aarhus. Vi gør det alle på frivillig basis, fordi vi brænder for at give børn og unge i Aarhus og Omegn et sted hvor de, gennem sjov og leg på isen, kan udvikle deres balance, motorik, styrke og kondition.

Vi har store ambitioner for børnene og sporten i Aarhus og vi går meget op i at give børnene nogle positive oplevelser på kryds og tværs af baggrund og forskelligheder. Og lige så meget som vi går op i at give børnene en god kvalitetsorienteret oplevelse på isen, går vi op i at skabe et trygt miljø i skøjtehallen, hvor børnene kan lide at være. Kammeratskab, holdånd og socialt samvær er noget vi altid har fokus på.

Det er en fantastisk gave i sig selv, at følge børnene i deres udvikling fra små usikre børn på isen til selvsikre, glade og dedikerede unge, der glædeligt tropper op i hallen, og selv giver en hånd med.

Vi har råd til de mest basale ting og må prioritere hver eneste dag. Skal vi blive ved med at drive klubben med de få midler vi har til rådighed, risikerer vi at børnene ikke længere har mulighed for at spille ishockey i Aarhus. Og det er næsten ikke til at bære.

Vi føler, at en netværksfinansiering er oplagt for os, da alle I der holder af sporten og Ishockey Klubben Aarhus, og os der driver den, naturligt deler en fælles interesse for at give børn og unge nogle tidssvarende rammer og øgede muligheder for at kunne blive ved med at udvikle sig på isen i Aarhus Skøjtehal. Det er målsætningen for os.

Vi vil gerne sige en STOR TAK på forhånd. Vi er taknemmelige for al den hjælp vi kan få og glæder os rigtig meget til at kunne byde endnu flere børn og unge indenfor på isen i Aarhus Skøjtehal sammen med Ishockey Klubben Aarhus.

Ønsker du at bidrage på en måde, vi ikke har taget højde for i vores incitamenter, er du meget velkommen til at kontakte Ann Fjordbak Nielsen på 22 93 82 69. Vi vil elske at høre fra dig!

Dette kan dit bidrag f.eks. gå til:

  • Indkøb af udstyr til børnene, der deltager gratis på IKA Ishockeyskole

  • Mulighed for at arrangere flere events for børnehaver, skoler og SFO

  • Øge kendskab til klubben gennem værtskaber ved turneringer, stævner o.lign.

  • Tidssvarende træningsfaciliteter

  • En ny slibemaskine

  • Etablering af tidssvarende sommertræningsområde

  • Indkøb af udstyr til kampe, f.eks. trøjer og gamacher

  • Etablering af skabe til ophængning af udstyr

  • Børnenes deltagelse ved kampe og stævner rundt i Danmark

  • Børnenes deltagelse i stævner eller cups i udlandet

  • En lukket trailer til transport af udstyr

  • Frugt- og saft til kampdage

Et stort TAK fra IKA!
Minimumsbeløb 100,00 Vi sender dig en varm hue med vores klublogo på og råber et stort TAK!
Ishockeyskole – 1 barn, 1 sæson
Minimumsbeløb 501,00 IKA Ishockeyskole er for alle børn mellem 2-10 år og vi vil glæde os til at se et nyt ansigt på isen. Vi stiller alt udstyr til rådighed i en hel sæson.
5 stk. sæsonkort
Minimumsbeløb 1.001,00 Vi sender 5 stk. sæsonkort, der giver adgang til alle IK-Aarhus 1. div. hjemmekampe i sæsonen 2016/2017.
10 stk. sæsonkort
Minimumsbeløb 2.001,00 Vi sender 10 stk. sæsonkort, der giver adgang til alle IK-Aarhus 1. div. hjemmekampe i sæsonen 2016/2017.
Skøjteevent - 10 pers.
Minimumsbeløb 4.001,00 Vi giver en sjov skøjteoplevelse for 10 personer incl. fuld udstyr, instruktør og dommer. I får en god kop kaffe eller te og lidt lækkert at runde af på. Varighed på isen 1,5 time.
Skøjteevent - 20 pers.
Minimumsbeløb 8.001,00 Vi giver en sjov skøjteoplevelse for 20 personer incl. fuld udstyr, instruktør og dommer. I får en varm kop kaffe eller te og lidt lækkert at runde af på. Varighed på isen 1,5 time. Med i hånden får I 20 stk. sæsonkort, der giver adgang til alle IK-Aarhus 1. div. hjemmekampe i sæsonen 2016/2017.
Skøjteevent - 30 pers.
Minimumsbeløb 20.001,00 I får en super fed skøjteoplevelse for op til 30 personer incl. fuld udstyr, instruktør og dommer. Vi sørger for mad og drikke og brygger al den kaffe og te I kan drikke. Varighed på isen 1,5 time. Med i hånden får I 30 stk. sæsonkort, der giver adgang til alle IK-Aarhus 1. div. hjemmekampe i sæsonen 2016/2017. Firmaeksponering med en tre meter bred bandereklame og en helsidet annonce i vore klubblad.
Partnerskaber