NYT ALBUM FRA JØRCK - "BLACK SUN"

26.800,00 kr. 107.20% af 25.000,00 kr.

45

crowdfunders
udløbet
trine_torben @trinetorben

medlem siden 10. november, 2015

Om projektet

To et halvt år efter Jørcks seneste udgivelse er vi endelig klar til at præsentere jer for nyt materiale: Vores nye album "Black Sun". Vi vil rigtig gerne have trykt albummet på vinyl og håber, I har lyst til at hjælpe os med at gøre vores drøm til virkelighed.

Hvem er Jørck?
Vi er en musikalsk duo bestående af Torben Guldager og Trine Jørck. Vi har siden 2011 kreeret sange, igennem hvilke vi har forsøgt at indkapsle stemninger og følelser, som ikke altid kan finde sin fulde form i sproget alene. Vi er forfaldne til melankoli og eftertænksomhed og efterstræber at formidle det i drømmende og filmiske tableauer.

Hvad går pengene fra denne crowdfunding til?
De penge, vi søger med denne crowdfunding, vil gå til at få trykt Black Sun på vinyl, få lavet et fængende cover samt tilhørende merchandise. Vores to foregående plader blev udgivet digitalt og på CD, men denne gang skal drømmen om at trykke på vinyl realiseres. Coveret skal trykkes i fantastisk kvalitet, og lyden skal være helt perfekt. Vi håber på, at I vil hjælpe os med dette, så vi kan viderebringe vores nye sange til jer på bedst mulig vis.

Baggrunden for pladen.
Sangene på det nye album handler om menneskelig solformørkelse og identitetskrise. De handler om, at man for en stund har glemt, hvem man er, hvorfor man er og hvor man er på vej hen. Det handler om søgen efter mening, og det handler om at føle sig fremmed overfor den omsluttende verden. Samtidig er det også en lys plade, som insisterer på at finde glæde og mening. Black Sun handler om forandringer indeni og udenpå, og det handler om stilstand kombineret med lysten til at rykke sig. Det er tyngde og lethed, mørke og lys, vilje og opgivelse, glæde og sorg.

Tilblivelsen af pladen.
Vi har arbejdet på denne plade i to et halvt år. Grunden, til at der skulle gå så lang tid, skyldes, at vi ville have det absolut stærkeste materiale klar. Udvælgelsen tog derfor tid. Vi startede ud ene to i samme studie, som vores foregående plader er indspillet i. Herefter er produktionen nået forbi adskillige studier og rigtig mange dygtige mennesker, som alle har bidraget med helt unikke ting til det endelig resultat, hvilket har gjort pladen til det bedste, vi nogensinde har lavet.

Hvis du vil være med til at støtte denne plade, så vælg et af incitamenterne til højre. Al hjælp vil blive modtaget med kyshånd.

Vi glæder os umådeligt meget til at præsentere albummet for jer til januar.

Kærlig hilsen, og på forhånd tak

Jørck // Trine og Torben
Partnerskaber