Hjælp andre til at overleve, når livet ser værst ud

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Liv I. Storm @livistorm

medlem siden 13. oktober, 2015

Om projektet

Her er medicinen mod at lade uretfærdigheder, ondskab og mishandling ødelægge dig. En håndbog, der med humor tager fat i de hårde og dumme følelser, der rammer, når livet er aller-sværest. Og en bog, der kommer med tips, tricks og idéer til, hvordan også du kommer hel igennem din svære tid.

Liv I. Storm har overlevet et liv i helvede, da hun gennem rigtig mange år var kronisk usynligt syg – og i dag rask. Navnet er et pseudonym, fordi forfatteren bag ikke ønsker at blive kendt.

Og det, at hun har overlevet, er for hende et mirakel i sig selv. Derfor har hun sat sig ned og set tilbage på, hvad det er, hun har gjort forskelligt fra andre, der ikke klarer at gå gennem lignende. Og det har hun nedskrevet i denne lille håndbog, som Forlaget Nede Fra Og Op ønsker at udgive.

Liv har overlevet at være meget syg oveni det at blive mødt med mistro og ene misforståelser – også af det sociale system, som jo egentlig burde hjælpe syge danskere. Liv blev ikke hjulpet, hun blev kun trampet på og derefter overladt til sig selv.

Men hun er rask i dag, fordi hun endte i den alternative verden og var så heldig at have ressourcerne til at betale sig fra det. Det er ikke alle forundt. Så er du så uheldig at den behandling, du måske skulle få brug for en dag, ikke findes i det etablerede system – så må du selv betale.

Det kan nemt blive meget dyrt.

Liv har skrevet denne lille håndbog med kærlighed, humor og ironi. Bogen er i A5 og er endt på 24 sider – og Liv beskriver, hvordan også du kan overleve at blive mødt af ene ondskab, uretfærdighed og mishandling. Bogen her handler specifikt om det at være syg imens, men også rigtig mange andre står med lignende følelser, når det uretfærdige rammer.

Forlaget Nede Fra Og Op er lille og har ikke mange ressourcer, og da det ønsker at få sandheder op til overfladen, modtages budskaberne meget forskelligt af omgivelserne. Nogle gange ses der også meget skævt til forlagets virke, enten fordi folk ikke kan tro på, at sådant som det er beskrevet her, sker i vores lille land. Andre gange tror folk, forlaget arbejder af egoistiske årsager.

Intet kunne være mere forkert.
Forlaget udgiver kun sandheder, men ja, nogle gange kan de være meget grimme.

Folkene bag forlaget tjener ikke penge. Og fremadrettet vil alle penge også blive brugt på marketing, tryk og lignende. De vigtige ting!

Derfor ønsker forlaget at samle penge ind til tryk. Og alle får som minimum e-bogen gratis. Den færdige bog vil koste 30 kr. i trykt form, og giver du 50 kr. eller derover, vil du få bogen tilsendt, når den ligger klar.
Partnerskaber