En autentisk boghandel i Vejle

0,00 kr. 0.00% af 200.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Rikki Jørgensen @rikkijorgensen

medlem siden 20. juni, 2013

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Brandon Sanderson
Minimumsbeløb 20,00 Du støtter med et symbolsk beløb. Samtidig fortæller du os, at du måske kunne finde på at købe en julegave fra os.
Robert Jordan
Minimumsbeløb 100,00 Du ønsker os alt mulig held og lykke på rejsen, men du behøver ikke et gavekort. Hvis du skulle købe bøger, så ville du kigge hos os før, du kigger hos andre boghandlere.
George R. R. Martin
Minimumsbeløb 200,00 Du vil have et gavekort, for du VED, at du kommer forbi og snakker med os os. Du kommer til at handle ved os flere gange, og vi glæder os til at snakke med dig.
J. R. R. Tolkien
Minimumsbeløb 1.000,00 Du er pjattet med idéen. Ud over et gavekort, så modtager du livslangt forbrug af kaffe, mens du er i butikken. Du får altid invitationer til vores arrangementer, og vi sørger for, at du altid får signerede versioner af de bøger, som vi kan få signeret (Altså hvis du køber dem :-)
Andy Weir
Minimumsbeløb 5.000,00 Manden alene på Mars. Vi inviterer to personer med ind i butikkens bestyrelse. Du kommer til at arbejde tæt sammen med et team af bogentusiaster. Du kan være med til at finde de rette bøger at sælge, finde de rigtige events, finde bøger til udgivelse på forlaget. Hvad du nu har tænkt dig. Dette er en mulighed for at arbejde med bøger på en anden måde.
Donald Trump
Minimumsbeløb 100.000,00 Du køber en andel af butikken. Du får en andel af forlaget. Du bliver en del af butikkens bestyrelse og forlagets bestyrelse.
Partnerskaber