Ung iværksætter vil starte eget firma

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
john john @jjjjjjj

medlem siden 31. marts, 2016

Om projektet

Mit navn er Robert Jespersen jeg er 14 år og går i folkeskole i 8. klasse. Jeg bor med mine forældre og storesøster i provinsen. 

Lige så længe jeg kan huske har jeg haft lyst til at have min egen virksomhed så jeg kunne bringe mit budskab ud til verdenen. Så her for nyligt greb jeg chancen og besluttede at lave mit eget firma, jeg købte domæne til min hjemmeside, lavede nogle få design ideer til nogle t-shirts.

Jeg har brugt megen tid det her firma får så sendt nogle design ind til et firma, som kan printe mine designs på t-shirtsne, da jeg får at vide hvor meget det koster var jeg ved at give op, lægge alt mit hårde arbejde på hylden da jeg kun er 14 år tjener jeg ikke ret mange penge, så jeg kunne ikke betale for alle udgifterne der er til sådan et firma som jeg vil opbygge.

Jeg havde sådan et vision om at bringe mine designs og budskaber ud i verdenen. Det eneste der stopper mig er udgifterne i hvert fald i starten.

Alle beløb kan bruges, og selv hvis der bliver overskud bliver alle penge brugt til mit firma. Jeg håber at der er folk der kan se mit vision uden skeptiske blikke, og hjælpe en ung iværksætter.

 

Jeg har ikke behov for at dette deles på facebook, men jeg takker gerne bidragsyderne derinde og personligt, når og hvis mit firma kan komme igang.

Her er linket til mit firmas hjemmeside som det står i dag: https://newside.dk
Partnerskaber