Søger økonomisk støtte til repetition, samt CD indspilning af berømte populære opera arier fra det Italienske & Franske opera repertoire

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Dan Gabriello @baronescarpia

medlem siden 16. december, 2014

Om projektet

Kære Alle

Som holder af Italiensk opera - og store stemmer, beder jeg om Jeres hjælp. Sagen er den, at jeg senere på sæsonen er blevet engageret til at synge de store hovedpartier som Scarpia i Tosca & den onde Jago i Otello med The American National Opera Company, men har ingen pianist og repetitør til at arbejderne partierne igennem med mig, hvad der et stort handicap. Den pianist, dirigent og repetitør som jeg arbejde med - er desværre rejst til Italien, hvor han har fået engagement som professor ved konservatoriet i Firenze.

Nu har jeg ingen - og det er tvingende nødvendigt for mig at kunne øve med en pianist, som selv er helt inde i Verdi's opera Otello 2 - 3 gange om ugen - og det er kostbart. 25 000 DKK vil dække ca. 4 måneders repetition, så når jeg kommer til USA i august 2016, så er jeg fit for fight og kan gøre både Jer, og Danmark stolt. Man kan godt sammenligne det lidt med en af vore store sportstjerner, som skal til Olympiaden.

Han/Hun skal også træne hele tiden, gør brug af coaches/træner m.m.

Derudover har jeg fået mulighed for at indspille en komplet CD med kor & orkester på den Bulgarske Stats Opera i Russe med berømte arier og scener fra det Italienske opera repertoire.

Det koster 75 000 DKK inklusiv video med optagelser fra selve indspilningen, som vil foregå over et forløb på 8 dage.

Alle dem som støtter med et økonomisk beløb på 150 DKK vil få en CD med personlig autograf.

Til dem som kan støtte mig til at have en fast repetitør fra f.eks. Det Kongelige Teater, vil jeg sørge for at invitere til en personlig koncert i København - det samme gælder naturligvis dem, som støtter CD indspilningen.

Jeg kommer også gerne ud og optræder ved bryllupper , barnedåb og begravelser i kirken med arier som Panis Angelicus, Agnus Dei m.fl. - og som vil gøre ovennævnte begivenheder til noget helt særligt.

Honoraret fra at optræde ved bryllupper, barnedåb og begravelser vil gå til dels at finansiere CD indspilning, dels til at have en fast pianist/repetitør/coach. Så det er ikke fordi, at jeg skal tjene penge til mig selv på at medvirke som solist ved disse begivenheder.

På forhånd tak til dem, som gerne vil støtte.

Vær ved godt mod

Dan Gabriello, Operasanger. B.A.
Partnerskaber