En studerende får stress

0,00 kr. 0.00% af 22.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Thomas Tveding @thomasbt

medlem siden 14. april, 2016

Funders

Ingen har endnu støttet dette projekt, du kan blive den første :)
Kreditering og min tak
Minimumsbeløb 40,00 Du nævnes i bogen med en stor tak.
Bogen & en meget stor tak
Minimumsbeløb 200,00 Jeg sender bogen til dig + du nævnes i starten af værket med megen taknemmelighed.
Signeret bog & reception
Minimumsbeløb 300,00 Jeg sender bogen signeret (husk at skrive i kommentarfeltet, hvem du ønsker den signeret til) + du nævnes i starten af bogen med omsiggribende taknemmelighed fra forfatterens side + en invitation til bogreceptionen. (husk at sende mig din e-mailadresse til nedbrud@yahoo.dk).
Særlig kreditering + signeret bog & reception
Minimumsbeløb 500,00 Du / dit firma nævnes på en særlig side i starten af bogen med teksten: ”Lavet i samarbejde med…” + jeg sender bogen signeret (husk at skrive i kommentarfeltet, hvem du ønsker den signeret til, samt sende mig din e-mailadresse til nedbrud@yahoo.dk) + invitation til bogreceptionen. Endelig har du min omsiggribende taknemmelighed.
Foredrag + alt ovennævnte
Minimumsbeløb 1.500,00 Her får du den fulde pakke! Jeg holder et foredrag om livet før, under og efter stress med udgangspunkt i min historie og med eksempler på, hvordan stress kan tackles + du / dit firma nævnes på en særlig side i starten. Dette bidrag er begrænset til 15 personer / firmaer. Bogen sendes til dig signeret og ikke mindst med en personlig hilsen fra forfatteren + invitation til bogreceptionen, hvor du bør være forberedt på et stort og længerevarende kram fra forfatteren.
Partnerskaber