Øboderne - Dit lokale marked på Aarhus havn

0,00 kr. 0.00% af 500.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Ann-Christina Salquist @5625025230

medlem siden 2. maj, 2016

Om projektet

ØBODERNE er navnet på Aarhus' nye rekreative område med markedspladser, mad, scener, udstillinger og en lang række udendørs events – en stor markedsplads på havnen centralt i Aarhus, hvor der er plads til alle og aktiviteter af enhver slags.

Aarhus har længe manglet et større rekreativt område, der kan samle såvel de lokale Aarhusianere og de mange nationale som internationale mennesker, der hvert år gæster Aarhus.

Midt på PIER 2 i Aarhus havn har ØBODERNE d. 1. marts 2016 fået Rådsmandens tilladelse til at overtage lejemålet af et 7000 m2 stort område – i første omgang frem til udgangen af 2017, men viser projektet sig at være en succes, vil man arbejde på at skabe en mere permanent løsning.

ØBODERNE vil indeholde alt fra markeder, koncerter, film i det fri, kunstudstillinger og gratis aktiviteter og events. Et af de projekter, der allerede er indgået et tæt samarbejde med er Jonatan Marcussen fra Mejlgade Lab omkring projektet Cirkularium og Foodloop, hvor ØBODERNE frit stiller de nødvendige kvadratmeter til rådighed for at projektet kan skabe den åbne cyklus, der skal inspirere og oplyse borgerne og virksomheder om fordelene ved bæredygtig ressourcehåndtering. Derudover er vi allerede godt i gang med at lande aftaler med en række kompetente personer fra Aarhus og omegn, der skal være med til at sikre liv i eventzonen.

VI tror på, at ØBODERNE kan skabe de rette rammer både for projektet, der derved kan opnå stor opmærksom og mulighed for at komme bredt ud med sin viden omkring bæredygtig ressourcehåndtering, men også for byens lokale og besøgende. ØBODERNE vil være Aarhus´ nye samlingssted ved at tilbyde dels et spændende udbud af mad og drikke, stader med produkter fra primært Østjylland og Djursland, en bred vifte af gratis aktiviteter – alt fra yoga til tango. Men vi har hårdt brug for din hjælp til at virkeliggøre ØBODERNE, da realiseringen er forbundet med en række praktiske og dyre startomkostninger. Tjek de fede rewards ud - og se, hvad du får for dit bidrag til ØBODERNE

Men der er masser af benhårdt arbejde, vi skal nå inden åbningen! Skt Hans aften, torsdag den 23. juni og du kan med dit bidrag og din stemme være med til at virkeliggøre ØBODERNE. Støt os her på BOOOMERANG og del meget gerne - både ideen om ØBODERNE og linket til crowdfunding-kampagnen

ØBODERNE er til dig, din familie, dine venner og de gæster, der kommer og besøger byen.

ØBODERNES stadeholdere er dig, din familie, andre lokale samt landsdækkende handelsdrivende og virksomheder, der med deres sortiment af udvalgte kvalitetsprodukter ønsker at synliggøre sig overfor de mange besøgende – nøgleordene for ØBODERNE er bæredygtighed, kvalitet og rekreation.

Planen er, at ØBODERNE holder åbent hver weekend fra udgangen af juni 2016 og frem til udgangen af 2017 – Jo mere permanente løsninger, vi får skabt henover sommeren, des større sandsynlighed er der for, at ØBODERNE holder åbent også i ydermånederne.

Kender du ØBODERNES 8 attraktive zoner?
Kom, så præsenterer vi dem for dig

Zone 1: Mad med hjem
Gourmetlækkerier af enhver tænkelig art : fisk, kød, vin, delikatesser, brød, ost, konfekture, mikrobryggerier m.v. Her finder du et stort og afvekslende udbud af håndplukkede specialiteter fra de bedste leverandører der findes i Danmark.

Zone 2: Grønt
Stort og mangfoldigt udbud af økologi, grøntsager,
blomster, buketter, planter til stuen,terrassen eller haven, redskaber m.v

Zone 3: Nyt
Design til hjemmet, kroppen, til fødderne... Alt det nye og spændende du ikke vidste, du manglede. Håndplukket med sans for detaljen.

Zone 4: Unika, kunst, kunsthåndværk, det alternative
Vi samler et udbud af de bedste af det bedste inden for disse kategorier, så I får mulighed for dykke ned i det, der inspirerer jer allermest.

Zone 5: Eventzonen
Zonen med aktiviteter af enhver slags; yoga, fælles sang, dans, ølsmagning og meget, meget mere - alt med udsigt til vandet - og har du en god ide eller vil gerne afholde din aktivitet, så hører vi gerne fra dig - send en mail på info@oboderne.dk

Zone 6 : Food og underholdningsområdet på pladsen
Her får alle mulighed for at spise og drikke og nyde lækkerier fra det mangfoldige udbud af boder, der hver især byder på gastronomi med forskelligt temaer. Bæredygtig kvalitetsmad skabt af ildsjæle til fornuftige priser så alle, uanset økonomi kan være med. Her spiller vi musik og underholder jer dagen lang.

Zone 7: Chill out i liggestolene, i sandet med udsigt over vandet
Tag et velfortjent break og nyd en cocktail eller en let forfriskning, imens du lader op til endnu en runde. Vi elsker at chille ved molen og følge med i havnelivet og underholdningen på pladsen.

Zone 8 : Aarhus største kvalitets loppemarked... hver weekend !
Yes... Her finder du alt det bedste inden for tøj, mode, antik, genbrug, legetøj, gadgets m.v. Eller vil du have din egen stand? Køb allerede nu din stadeplads her.

Sikkerhed frem for alt?
ØBODERNE
arbejder pt. hårdt på at få de sidste godkendelser i hus - og skulle vi mod forventning ikke lande den sidste godkendelse fra sikkerhedsmyndighederne og kampagnen må stoppes, får du alle dine penge retur!
God karma til Øbodernes stamtræ
Minimumsbeløb 20,00 Du får dit navn på Øbodernes store karma stamtræ, der kommer til at pryde velkomstporten til Øboderne. Størrelsen på dit navn afhænger af det beløb, du vælger at donere:-)
Krammekort
Minimumsbeløb 150,00 Du får dit personlige krammekort, som giver dig ret til at få et utal af kram fra Øbodernes mange frivillige - Du skal bare hive dit krammekort op af lommen, når du besøger Øboderne og vise det til en frivillig.
Gavekort til Øbodernes Åbningsfest
Minimumsbeløb 300,00 Øbodernes åbner med et kæmpe brag den 23. juni. Ønsker du at få del i de mange "goodies", der bliver solgt på åbningsdagen, kan du her allerede erhverve dit personlige gavekort med 10 klip til gaver, drikkevarer, oplevelser - kun gyldig den 23. juni 2016. Gavekortet har en værdi af 500,- 
Stadeplads med havudsigt 2016 - 1 dag
Minimumsbeløb 400,00 Du kan allerede nu reservere en stadeplads på den lækre havnefront, så du er sikker på, at dine loppemarkedsgemmer får "ben" at gå på! (Normalpris 437,50)
Stadeplads med havudsigt 2016 - en hel weekend
Minimumsbeløb 750,00 Du kan allerede nu reserve en stadeplads på den lækre havnefront, så du er sikker på, at dine loppemarkedsgemmer får "ben" at gå på! (Normalpris 937,50)
Eventsponsor af Øboderne - weekend
Minimumsbeløb 10.000,00 Du får mulighed for at positionere dig selv, din virksomhed eller et godt formål ifm. med et af de mange events, der kommer til at foregå henover sæsonen i Øbodernes eventzone. Du får: Logo på infostander ved zonen den gældende weekend. Logo på sponsorside, web Logo og omtale på Øbodernes sociale medier - 3 x op til weekend.
Zonesponsor af Øboderne - hel sæson
Minimumsbeløb 100.000,00 Du får mulighed for at positionere dig selv, din virksomhed eller et godt formål i en af de otte zoner, Øboderne er delt ind i. Det får du: Logo på infostander ved zone Logo på sponsorside, web Logo på marketingmaterialer fra Øboderne. 10 x omtale på sociale medier (potentiel rækkevidde 100.000) Eget Ø-boderne #hashtag m.m.
Hovedsponsor af Øboderne
Minimumsbeløb 250.000,00 Du får mulighed for at positionere dig selv, din virksomhed eller et godt formål og æren af at være Øbodernes hovedsponsor i hele 2016. Du får helsides omtale/logo på alle materialer; standere/print. Fast omtale som hovedsponsor - mulighed for citat. Logo i top på sponsorside, web. Logo og omtale på Øbodernes sociale medier (potentielt rækkevidde 100.000) Eget valgfrit banner i ugentlig nyhedsbrev Logo på Øboderne T-shirts/ forklæder/mulepose m.m. og eget Øboder #hashtag
Partnerskaber