Vær med til at udgive en YA fantasy-roman

0,00 kr. 0.00% af 25.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Lene Krog @lenekrog

medlem siden 15. maj, 2016

Om projektet

Vær med til udgive den første bog om pigen fra Månehøjen.

Hvad handler Pigen fra Månehøjen om?

For et år siden blev Aia myrdet. Men da hun blev bragt tilbage til live, glemte hun at tage hukommelsen med sig. Nu lever hun det simple liv ved den store skov nord for bjergene, der hvor krigen mod dem med særlige evner og overnaturlige væsener endnu ikke er helt så synlig som i resten af landet Bragimark.

Men da hun møder Merian Storm, en privilegeret studerende, der forsøger at undgå sin dysfunktionelle familie og mindet om den mand, hun elskede, hives Aia ud af sin komfortzone og sendes ud på en rejse hen over de hjemsøgte bjerge til Merians krigshærgede hjemstavn i syd.

I jagten på sin fortid, opdager Aia, at den kunne betyde enden på hendes fremtid.

Her kan du læse de to første kapitler af Pigen fra Månehøjen.

Hvad skal pengene bruges til?

Jeg udgiver selv bogen, og har derfor brug for penge til redigering, korrekturlæsning, tryk og markedsføring. Dertil håber jeg, at kunne rejse 25.000 kroner ved hjælp af crowdfunding.

Pigen fra Månehøjen er bog et af to, og udkommer til november 2016, hvis crowdfundingen lykkes. Hvis ikke, får du dine penge igen.

Vil du vide mere?

Så kan du måske finde svar på min hjemmeside www.lenekrog.com, og ellers er du velkommen til at skrive til mig på iam@lenekrog.com.
Partnerskaber