Støt drømmeuddannelse i USA

15.590,00 kr. 103.93% af 15.000,00 kr.

20

crowdfunders
udløbet
Sabrina April @sabrinaapril

medlem siden 4. juni, 2016

Om projektet

Min drøm


Skuespil for mig er sommerfuglene i maven, det er en måde at møde verden med et åbent og ærligt sind - det er frihed. Lige siden jeg var ganske lille har det altid været en del af mit liv, en drøm der skulle udleves, et liv der skulle leves, et mål der skal nås. Den 20. november 2015 fik jeg svar - jeg er optaget på min drømmeuddannelse! Fire dage før, blev jeg ringet op af rektoren fra Stella Adler - Art of Acting Studio afdeling i L.A - en af USA’s mest anerkendte skuespillerskoler. Min ansøgning var blevet godkendt. Jeg var en af de heldige, der var blevet valgt ud til at få lov til at fremlægge en audition med henblik på at blive optaget på skolens 2-årige skuespilleruddannelse. Jeg turde næsten ikke tro det. Pludselig var min store drøm inden for rækkevidde, nu gjaldt det bare om, at vise de høje herrer i Los Angeles, at jeg havde talentet og viljen. Det lykkedes, og nu er jeg optaget på min drømmeuddannelse i LA.

Hvem er jeg?


Jeg er en ung og ambitiøs skuespillerinde på 22 år med et stort gåpåmod. I juni 2013 afsluttede jeg et 6 måneders skuespillerforløb ved Skuepillerakademiet. Jeg har længe vidst, at det er skuespillet og filmens verden, mit hjerte banker for. Derfor er al min fritid de seneste år gået med at lave ambitiøse kortfilmprojekter, tv-serier, reklamer og teater, hele tiden med det for øje en dag at nå mit mål - at blive en international filmskuespillerinde. Hvor jeg kan bidrage til filmenes muligheder for at ændre verden, frembringe et budskab omhandlende sociale tendenser og udfordre måden vi mennesker opfatter verden på. Ligesom jeg selv voksede op med at se film og teaters redskaber til at fremlægge sociale problemstillinger og påvirkede måden vi levede på, fra vores attitude omkring raceadskillelse, køn og helbred til den måde vi opfatter medier. Jeg vil bruge den indflydelse som film og teater kan have på folk til at gøre en forskel og skabe bedre vilkår i verden, hvilket jeg mener, er mit ansvar som historiefortæller.

Hvorfor har jeg brug for hjælp?


Jeg jubler stadig og føler mig meget privilegeret over at være sluppet gennem nåleøjet til en skole som AOAS, der har fostret skuespillere som f.eks. Diane Ross, Robert De Niro og mit store idol Marlon Brando. Det er dog også en meget dyr uddannelse, der koster ca. 150.000 kr. plus leveomkostninger, hvilket er langt mere, end min økonomi kan klare. Jeg er i gang med at spare en del penge sammen selv, men det kommer ikke til at kunne dække hele beløbet. Derfor har jeg brug for jeres hjælp!

Hvad du får!


Hvis du støtter mig med en donation på 100 kr eller derover, får du tilsendt 35mm originale negativer fra Disney's Jungle Bogen, der havde præmiere i biograferne i 1967. Hvilket er en super skæg original ting at have og som du evt. kan indramme og hænge på væggen - Et minde fra barndommen!
some_text      some_text

Stella Adler - Art of Acting Studio, Los Angeles


AOAS er en højt anerkendt skuespillerskole, som kan tilbyde mig en uddannelse, man ikke finder andre steder. Skolen er kendt for deres grundlægger, Stella Adler, som på grund af sine skuespilmetoder er en legende i teater- og filmhistorien. Skolen prioriterer praktisk erfaring, træning og disciplin gevaldigt højt, hvilket giver dens studerende et højt arbejdsniveau. Undervisningen bliver givet af lærere og gæstelærere, der er aktive i den amerikanske film- og teaterindustri og det, sammen med at AOAS har en tæt tilknytning til det internationale skuespillermiljø, mener jeg, danner et godt grundlag for min videre karriere.

Med andre ord, hvis man, som jeg, har en ambition om en dag at blive blandt de bedste skuespillere, så er det min overbevisning, at AOAS er skolen, der kan give mig de bedste kvalifikationer og kontakter med på vejen.

Jeg ved at branchen er barsk og benhård, men jeg tror på at livet er større end du engang er blevet fortalt: at alting omkring dig er skabt af folk der ikke er klogere end dig selv. Og du kan ændre det, du kan skabe indflydelse, du kan bygge dine egne ting som andre folk kan bruge. Jeg er mere end noget andet dedikeret til at tage udfordringen op.

Helt til månen og tilbage igen vil jeg sætte en ufattelig stor pris på jeres hjælp. Selv den mindste donation vil være en kæmpe hjælp og gøre den største forskel. Jeg har en blog, hvor i altid vil være hjertens velkommen til at følge min vej som skuespiller: www.sabrinaapril.com

Tusind tak for jeres tid.

De bedste hilsner

Sabrina April
Partnerskaber