Få et kram af Svend Åge Madsen - og få litteraturen ud i byen

12.020,00 kr. 100.17% af 12.000,00 kr.

51

crowdfunders
udløbet
365 TEKSTER @365tekster

medlem siden 5. juli, 2016

Om projektet

Vil du hjælpe seks nyskrevne tekster af Svend Åge Madsen ud i bybilledet i Aarhus? Kan du svare ja til det? I så fald kvitterer forfatteren med et kram!

Vi har inviteret Svend Åge Madsen til at skrive tekster om Øgaderne til projektet ATLAS OVER AARHUS, hvilket har resulteret i seks helt vidunderlige tekster om huse og mennesker i denne del af byen. Det, vi gerne vil have DIN hjælp til, er, at teksterne kommer op at hænge de steder, de handler om.

Hvis det sker, vil du på en gåtur i Sjællandsgade kunne støde på fortællingen om en tenor, der synker i jorden og bliver bas, du vil i Lollandsgade møde Viveca Fuhl, næstekærligheden selv, og på Nørre Allé vil du finde kuren mod generthed. Og så videre. De seks fortællinger i de seks forskellige gader er alle viklet ind i et sindrigt skæbnefællesskab, som du, som læser, vil opdage undervejs i teksterne. Der er ingen begyndelse og ingen slutning, men til gengæld masser af mystik og fortælleglæde. Kort sagt: Svend Åge Madsen, når han er bedst!

ATLAS OVER AARHUS har allerede lavet aftaler med husejerne om at få lov at hænge teksterne op permanent. Nu kan DU hjælpe teksterne videre på vej ved at give et bidrag, så de kan bliver sat op de steder, de handler om, og det i en form, der gør, at de kan blive læst i mange, mange år frem. Teksterne vil blive sat op på messingplader, hvorved vi sikrer ikke bare et smukt resultatet, men også at holdbarheden er i top. Det har teksterne og ikke mindst Aarhus fortjent. Det koster os ca. 12.000 kr.

Så vil du hjælpe med at få Svend Åges tekster ud i virkeligheden – og som tak få et kram af Svend Åge Madsen på udgivelsesdagen den 30. august 2016 – så giv et bidrag. Har du ikke mulighed for at møde op på dagen, har du naturligvis et kram til gode hos forfatteren.

Læs mere om Svend Åge Madsen på www.svendågemadsen.dk

OM OS
Litteraturforeningen 365TEKSTER udgiver med projektet ATLAS OVER AARHUS litteratur om Aarhus i Aarhus – rundt på gader, hushjørner, pizzabakker, bycykler, døre, muleposer m.m. 365TEKSTER er et af Aarhus 2017s strategiske projekter.

I ATLAS OVER AARHUS vil 40 forfattere i perioden 2015-18 blive inviteret til at skrive om Aarhus, og teksterne formidles efterfølgende på de steder, de handler om. Sideløbende hermed afholder vi en række åbne skriveværksteder, hvor alle med en kreativ åre har mulighed for at bidrage med tekster til projektet. Læs mere om ATLAS OVER AARHUS på www.365tekster.dk

Et evt. overskud går til at udgive flere af de i alt 365 tekster, som skal udgives i ATLAS OVER AARHUS af bl.a. Bjørn Rasmussen, Mette Østgaard Henriksen, Louis Jensen, Carsten René Nielsen, Christian Haun, John Bang Jensen og Louise Juhl Dalsgaard.
Partnerskaber