Lewis Mumford Watches

0,00 kr. 0.00% af 120.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Theis Hollænder @theis92

medlem siden 5. august, 2016

Om projektet

Lewis Mumford Watches - The Moon Collection

Jeg hedder Theis Hollænder, er 24 år og er stifter og ejer af urbrandet Lewis Mumford Watches. Vi har været på det danske marked i ca. 4 måneder, hvor vi i skrivende stund ligger hos 13 forhandlere landet over. Vi skaber fashion watches i høj kvalitet til både herrer og damer med fokus på de små detaljer i vores nordisk inspirerede design.

Da jeg startede dette brand var min tese, at et kvalitetsfashion ur IKKE behøver at koste fra 1500 kr. og opefter, hvilket var hvad jeg synes jeg så, igen og igen, når jeg undersøgte de andre spillere på markedet. Min tanke var, at det måtte være muligt, at skabe et ur i samme eller endda bedre kvalitet, til en udsalgspris under de 1000 kr. Det er lige præcis det, der er skabt i Lewis Mumford Watches. Alle vores ure er dansk designet (designet af mig), har det stærkeste og dyreste glas på markedet, nemlig safir glas, har remme i ægte læder, samt et urværk fra de øverste hylder.

 

Hvorfor har jeg så brug for en crowdfunding?

Jeg er i en situation, hvor vi næsten har solgt hele vores første kollektion, hvilket er jo helt fantastisk! Dette betyder, at vi skal have bestilt flere varer hjem i den nuværende kollektion, og at vi skal have en ny kollektion produceret – The Moon Collection – så vi kan tilbyde såvel nuværende som kommende forhandlere nye varer fra Lewis Mumford Watches. Jeg designet vores nye kollektion, The Moon Collection. Den består af 4 nye styles, som skal produceres til både herrer og damer, hvilket vil sige i alt 8 styles, som I kan se på billedet her på siden. Der er tale om 500 ure, som skal bestilles hjem, til en produktionspris på 120.000 kr. Vi er der, hvor der ”blot” skal trykkes GO, for at produktionen sættes i gang og denne nye kollektion kan komme hjem og komme ud i salg. Det er her I kommer ind i billedet som rewardfoundere.

Vi kunne godt vælge at starte produktionen nu og reinvestere de penge, vi har tjent på de solgte ure fra første kollektion, samt låne det resterende i banken. MEN, jeg som ejer og stifter har fra start haft et mål om at kunne betale min gæld væk til banken så hurtigt som muligt, da det i mine øjne er langt sjovere at vækste for egne penge end for bankens penge. Ved at finansiere denne kollektion via crowdfunding, er vi et STORT skridt nærmere dette. Planen er at den nye kollektion skal ligge i butikkerne fra december, for at nå dette skal vi have sat produktionen i gang senest medio september.

 

Hvad får I ud af det som crowdfunder?

Først og fremmest håber jeg meget, I kan lide vores produkter og finder vores brand interessant, men som foundere skal I naturligvis have noget gunstigt ud af at støtte dette projekt.

Som founder får I et gavekort til vores webshop – www.lewismumfordwatches.com – lydende det beløb I vælger at donere + 20 % yderligere rabat på jeres ordre. Dvs. hvis I vælger at donere fx 500 kr., så får I et gavekort med en værdi på 500 kr. til Lewis Mumford Watches website + 20% ydereliger på jeres ordre derinde. Gavekort kan bruges med det samme på køb af nuværende styles eller til køb af ur(e) fra den nye kollektion, når den kommer på markedet.

Som sagt er vores mål 120.000 kr. og vi håber meget I vil være med til at sætte denne nye kollektion i produktion.

 

På forhånd mange tak

Theis Hollænder

Partnerskaber