Natlyst debut EP

13.712,00 kr. 105.48% af 13.000,00 kr.

58

crowdfunders
udløbet
Natlyst @natlyst

medlem siden 15. juli, 2016

Om projektet

Vi er Natlyst.




Rettelse:

Takkekoncerten d. 9/12 2016 vil blive afholdt i lokalet Falken i Musikhuset, Aarhus i stedet for i Kammermusiksalen. Koncerten begynder kl 21:00 og dørene vil åbne kl. 20:00. Vi i Natlyst arbejder på højtryk for at gøre koncerten helt speciel for jer, der vælger at støtte så meget op om projektet.




Om projektet og bandet

Der har været mange faser forud for den aktuelle studieproduktion. Bandet startede som en trio med Amanda Drew i spidsen. Hendes unikke sange fik hurtigt andre til at tilslutte sig bandet, og der blev dermed udvidet med strygere, keys, guitar, korsanger og saxofoner. Bandets besætning har nu nået den perfekte balance mellem det symfoniske og det intime, og vi oplever, at vi nu kan formidle Amandas sange bedre og mere ærligt end nogensinde før. Vi har løbende spillet koncerter, hvor nye arrangementer og idéer er blevet afprøvet. Dermed har en række numre nu fundet sig til hvile i deres endelige form og er klar til at blive sendt i studiet. Vi er allerede igang og har en aftale med indspilningstudiet Mørkværk. Indspilning er næste skridt på vores rejse og er helt afgørende for, at vi kan komme ud med vores musik. Både elektronisk, selvfølgelig, men ikke mindst for at vi kan komme ud og spille koncerter rundt om i landet.




Om musikken

Natlyst er musik med sjæl der trækker dig ind i et helt særegent univers. Bandet er 11-mand-stort og skaber et stort og varieret lydbillede. Musikken er en bredt orkestreret udfordring af genrebestemmelser med det primære formål at røre og indfange lytteren i den helt særlige stemning.

Teksterne er på dansk og kredser om de følelser, der er svære at udtrykke i dagligdagen. Vrede, sorg, begejstring og forvirring over livets gang støttes på elegant vis op af skarpe rytmer, brede harmonier, inderlig vokal og en blidt stormende helhed.

 
Partnerskaber