Blue Ocean Festival 2016

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Rampen Ebeltoft @rampen

medlem siden 26. april, 2014

Om projektet

“ BLUE OCEAN MUSIC FESTIVAL 2016 ”

For andet år i træk vil vi give Syddjurs en unik festival! BlUE OCEAN MUSIC festival er et frivilligbaseret non-profit projekt, skabt fra bunden af unge ildsjælesom har en vision om, at sprudlende musikoplevelser ikke kun er forbeholdt storbyerne. Den er et resultat af vores gåpåmod, drømme og lokalt samarbejde mellem VærelZe 313, Café Campus, Syddjurs' DEMO-råd / SDR og Rampen Ebeltoft.

Festivalen afholdes den 3. september på arealet foran Rampen i Ebeltoft kl. 14.00 – 22.00. Den er perfekt placeret mellem Ebeltofts gamle rå Maltfabrik og det levende hav

Festivalen har fokus på de upcoming kunstnere, som derfor udgør en stor del af programmet. Her kan blandt andre opleves den elektroniske hiphop-gruppe KANNT, det aarhusianske etno-rock orkester Zebu Zarina og reggae-kvintetten Total Hip Replacement hvis nyeste udgivelse fik hele fire stjerner af GAFFAs anmelder. Større danske navne som Klumben & Raske Penge, Pato Siebenhaar samt Folkeklubben - som udgiver deres tredje album sidst i august – kan også høres og opleves til Blue Ocean Festival.


Louise Søyland, som er formand for Rampen udtaler: "Vi ønsker at have et andet fokus på vores festival end alkohol, her handler det om 7 timer med havudsigt, sensommervibes, viiiiildt fed musik, kultur og rare mennesker (!!), - vi har sammensat et program bestående af både kendte og upcoming bands som bl.a. Klumben og Raske penge, Folkeklubben, GLOBE og mange flere. Med kæmpe succes samt erfaringer fra sidste års festival, håber vi på et større publikum til dette års BLUE OCEAN FESTIVAL 2016. Festivalen er igen i år åben for alle. Drømmen om at gøre festivalen til en tradition er godt på vej."

Støt Djurslands NYE store endags musikfestival!

Støt hvis du støttter:

1: Unge ildsjæle, der knokler r*ven ud af bukserne

2: Mere musik og Flere kulturelle oplevelser udenfor de større byer

3: En festival hvor det er stemningen, musikken og menneskerne som er berusende, ikke alkohol.

4: BLUE OCEAN MUSIC FESTIVAL 2016

Biletter kan også købes via http://xn--vrelze313-g3a.dk/billetter

Du kan finde mere info om festivalen på Facebook : Rampen Ebeltoft eller via linket: https://www.facebook.com/events/271172066566382/

Partnerskaber