Ummerce - Køb med ansvar

0,00 kr. 0.00% af 55.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Mikkel Hylleberg Sørensen @hyllebergxd

medlem siden 18. november, 2016

Om projektet









HVEM ER VI?


Ved at støtte vores nye start up virksomhed, som hedder Ummerce, støtter du en lokal virksomhed i Horsens med globale visioner. Ummerce består af et internationalt hold med forskellige baggrunde og kompetencer som tilfældes har det mål at gøre verdenen til et bedre sted, når man køber produkter online. Ummerce ønsker at bygge en online portal, hvor kunderne kan blive forsikret om, at produkterne er lavet på ansvarligt vis, hvor leverandørerne garanterer gode forhold for deres ansatte samt tager hånd om miljøet. Endvidere vil Ummerce også støtte velgørenhedsprojekter, hvor vi giver vores kunder mulighed for at donere 5% af produktets samlede pris til 3 forskellige velgørenhedsprojekter, når de foretager et køb på vores hjemmeside.

HVORDAN STØTTER VI VELGØRENHEDSORGANISATIONERNE?


Hos Ummerce, vil der altid være 3 forskellige velgørenhedsprojekter, som vores kunder kan støtte, når de foretager et køb. Lige inden kunden foretager et køb, vil de have mulighed til at fordele 5% af prisen til 3 forskellige velgørenhedsprojekter. Disse projekter er i første omgang nøje udvalgt af Ummerce, da de gerne skulle imødekomme vores filosofi om at gøre verdenen til et bedre sted. To gange om året vil projekterne blive udskiftet med tre nye, så vores kunder får noget nyt at stemme på. Det vil altid være muligt at læse mere på vores hjemmeside omkring hvem velgørenhedsorganisationerne er og hvad man præcis støtter som kunde hos Ummerce.

Eksempel på vores side om velgørenhedsorganisationerne


Vores mål er at vise de enkelte projekter hos  velgørenhedsorganisationerne og vise vores kunder hvad de donerede penge går til.


Our charities page design



HVOR LANGT ER VI?


Vores hjemmeside er lige blevet lanceret på www.ummerce.dk, og vi har også placeret os på sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn. Vi har skaffet os vores første leverandør, som hedder Fleximax, der producerer lædersko. En virksomhed som er blevet kontrolleret og imødekommer vores krav. Vi har derover også fået indledt et samarbejde med vores 3 første velgørenhedsorganisationer værende Byg1By, From Street To School og Amigos de Calcuta. Selvom vi er kommet godt fra start, så mangler vi dog stadig få et skub i den rigtige retning.

HVORFOR HAR VI BRUG FOR DIN HJÆLP?


Vi mangler en solid startkapital, som kan sikre os, at vores budskab kommer helt ud til kunderne i Danmark. Pengene, som vi vil modtage af jer hos Booomerang, vil gå til følgende:

  • En online og offline marketingskampagne

  • Månedlig udgift til kontorfaciliteter med tilhørende konsulent i VBI Park Horsens.

  • Finde og kontrollere nye leverandører og deres produkter.

  • Mulighed for at udvide til det Skandinaviske marked.


Vi håber, at i kan give os det rigtige skub og være med til at realisere vores drøm om et mere fair online marked for alle. Vores mål er at nå de 55.000 kr i donationer, men vi håber at kunne nå 100.000, da det vil have en betydelig hjælp til at kunne køre vores projekt og gøre det globalt.

Med venlig hilsen,

Holdet fra Ummerce – José, Lukas, Lukas, Joanna, Théo, Alex og Mikkel

"Det er godt at se, at en virksomhed i praksis opbygges med social ansvarlighed som en stærkt integreret del af konceptet, Det gælder i hele værdikæden, lige fra fremstilling af produktet til anvendelse at virksomhedens indtægter. I dette tilfælde er det også til gavn for en organisation som Byg1By, der herved får mulighed for at støtte etableringen af køkkenhaver til hjemvendte flygtninge i det nordlige Burundi”. - Byg1By

VELGØRENHEDSORGANISATIONER SOM VI STØTTER :)


 








Byg1Bywww.byg1by.dk                                Amigos de Calcutahttp://fsts.dk/                             From Street To Schoolhttp://www.amigosdecalcuta.org/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnerskaber