Why Do We Yawn Debut-EP

10.005,00 kr. 100.05% af 10.000,00 kr.

52

crowdfunders
udløbet
why_do_we_yawn @whydoweyawn

medlem siden 27. november, 2016

Om projektet

Hvad går projektet ud på?


Vi er Why Do We Yawn, og vi har spillet sammen i snart 2 år. Vi har efter henvendelse fra Studiet Mørkværk aftalt at indspille vores debut EP på tre numre, og vi glæder os utroligt meget. De tre numre er skrevet inden for det sidste halve år, og de er aldrig  blevet spillet for et større publikum.
   Måden, vi skriver vores musik på er kollektivt, hvilket vil sige, at vi sidder samlet og kommer med inputs til, hvordan vi gør vores musik unik. Under processen er vi vilde med at eksperimentere, og vi afprøver mange forskellige elementer for at finde det helt rigtige udtryk i sangen. I vores nye musik tager vi det elektroniske element i brug og bruger det til at udvide mulighederne for skabe det udtryk, vi ønsker. Dette vil være vores første professionelle studieindspilning, og vi håber derfor, at I vil hjælpe med til, at det bliver helt perfekt.


 

Hvem er vi?


Why do We Yawn består af fire friske fyre fra Aalborg til Aarhus:

Simon Vestergaard Kristensen - Leadvokal & Guitar
Viktor Zohrani - Vokal & Guitar,
Mikkel Nielsen Broch-Lips - Bas & Synthesizer
Magnus Hobolt Mortensen - Trommer


Vi startede med at spille i januar 2015 på Klejtrup Musikefterskole og har spillet lige siden. I mellemtiden har vi spillet et hav af koncerter bla. på Radar (Aarhus), Ishuset (Hobro), Walthers Musiccafé (Skanderborg) og tidligere i år vandt vi en 2. plads til Band Battle 2016 på Skråen (Aalborg).

 

Vi håber, at du vil støtte op om vores projekt, det vil betyde virkelig meget!

Partnerskaber