Hej Aarhus - gratis e-guidebog om Aarhus

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
hejaarhus @hejaarhus

medlem siden 30. november, 2016

Om projektet

Mit navn er Paulina og sammen med Agustina, Irina, Kate og Peter har vi stiftet en gruppe kaldet Hej Aarhus. Vores mission er at lave en gratis og up-to-date e-guidebog om Aarhus fyldt med nyttige og praktiske tips, in-the-know hotspots og de bedste restauranter og kultursteder, som byen tilbyder.


Næste år vil være et af de vigtigste i Aarhus’ historie. Byen har en fantastisk mulighed for at blive endnu mere synlig i Europa og resten af verden, fordi den er udvalgt til at være den europæiske kulturhovedstad i 2017. Aarhus forventer en kraftig stigning i turismen og ønsker derfor en gruppe entusiastiske frivillige, som vil vise danske hjem og danske lokalsamfund frem for de besøgende.


Vi mener virkelig, at Aarhus er en unik by, som har en masse at byde på, og det er vores mål at få de besøgende, samt de personer, som kalder Aarhus deres hjem, til at se byen gennem vores øjne. Vi ønsker at inkludere de bedste steder, de hyggeligste caféer og mest spændende begivenheder. Læserne vil finde informationer om det bedste sted at få en burger, det vores by er berømt for, samt at det er helt normalt at cykle overalt - selv i snevejr! Udover de sædvanlige attraktioner, stræber vi også efter at tilføje vores favorit spots og invitere andre lokale fra alle samfundslag til at dele, hvad de synes er byens bedst bevarede hemmeligheder.


Hej Aarhus består af 5 mennesker fra forskellige lande: Polen, Argentina, Rumænien, Australien og Danmark. Vi har alle en passion for rejser, skrivning, fotografering, multimedier, design, og vores forskellige baggrunde bringer et nyt perspektiv til projektet. Vi håber at præsentere Aarhus, som lokalbefolkningen ville gøre det, men med en dosis af det internationale perspektiv.


Vi laver dette e-guidebog projekt som frivillige, og vores mål er at opbygge færdigheder og få professionel erfaring. Hej Aarhus er et non-profit projekt, med crowdfunding som vores eneste finansierings kilde. Guiden vil ikke indeholde reklamer, og virksomheder kan ikke få en plads i bogen mod betaling. E-guidebogen vil være til rådighed til at downloade gratis af enkeltpersoner, virksomheder og organisationer i april 2017.



Vi håber, du kan lide vores idé og vil støtte os ved at donere penge eller services (f. eks. trykning eller reklame).
*Regnbue belønning: dit navn kommer i bogens "tak til" sektion.


Hvad skal vi bruge penge på?



  • Undersøgelse (vi skal prøve forskellige mad og drikkevarer, købe billetter til museer)

  • Service (vi skal printe postkort, billeder og sende dem + betale for vores hjemmeside)

  • Transport (bus billetter)


Dziękuję, Gracias, Mulțumesc, Thank you, Tak!

Partnerskaber