Vil du vælge dit liv?

0,00 kr. 0.00% af 17.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Human Innovation @humaninnovation

medlem siden 25. februar, 2017

Om projektet

Jeg efterspørger "ildsjæle" der finansielt vil hjælpe mig med at få oversat Min bog "Valget er dit!" til engelsk. Projektet er at få den udgivet globalt via amazon. Den mangler blot penge til den engelske oversættelse for at projektet er realiseret...............

Du har muligheden - via din måde at programmere din hjerne på - at forme livet mere i de retninger du vil.

Hvornår og hvordan ændrer vi os?

Enhver der ønsker at foretage forandringer, står overfor udfordringer at ændre holdninger - startende med dine egne. At få gjort noget ved tingene betyder næsten altid, at vi skal ændre vores mentale verdensbillede.

I "Valget er dit" udforsker jeg, hvordan vores eget og andres sind kan påvirkes. Bogen afdækker de aspekter af den menneskelige psyke, der hjælper eller forhindrer os i at få det bedste ud af enhver situation i livet - også de kriser vi tvivler på vi kommer igennem. Ved at kombinere erfaringerne fra mit eget liv - nogen kalder det dramatisk - og den seneste hjerneforskning, giver jeg her mit bud på, hvordan vi kan vælge at tage ansvaret for at rejse os igen, selv efter de værste tilbageslag. Her gives ingen lette løsninger, da hensigten med bogen er at fremsætte gennemprøvede og anvendelige principper til mobiliseringen og bevarelsen af motivation for at få det bedst mulige ud af livet - på trods af modgang og ærgrelser.
Partnerskaber