Lola

2.750,00 kr. 110.00% af 2.500,00 kr.

21

crowdfunders
udløbet
Astrid Plesner @astridplesner

medlem siden 27. maj, 2017

Om projektet

Kære alle,

Vi er et ambitiøst filmhold fra KBH Film- og Fotoskole som er igang med at lave vores afgangsfilm, og i den forbindelse søger vi din hjælp!

Et eventyrligt, moderne coming-of-age drama udspiller sig i en tidløs verden. Den unge Lola lever isoleret sammen med sin dominerende mor, der holder hende i et jerngreb af groteske rutiner. Men da Lola en dag, får øje på den dragende, voksne mand William, i det nærliggende skovbryn, vendes der op og ned på alt for den unge pige, og Lola drager nu ud på en skæbnesvanger rejse, hvorfra hun aldrig kan vende tilbage!

 

Holdet bag filmen

Instruktør: Christian Taylor Borup

Produktionsassistent: Mads Hugo Kaas

Manuskriptforfatter: Astrid Plesner

Fotograf: Rie Skou

Lysassistent: Sibilla Molinari

Tonemester/lyddesigner: Oscar Metcalf-Rinaldo, Rasmus Meyer

Klipper: Stefanie Koustrup

Make-up artist: Veronika Bjerring

 

Fortællingen udspringer af en sand historie fra forfatterens eget liv og bygger løst på Jungs fortolkning af Elektra-myten, om den unge kvinde der dræber sin mor og er seksuelt tiltrukket af sin far. Omdrejningspunktet for filmen er en ung piges løsrivelsesproces og udvikling mod at blive en ‘voksen kvinde’, hvilket vi mener er et meget sårbart emne og derfor meningsfuldt at skildre på film.

Det var vigtigt for os i udviklingen af projektet at skabe en stærk kvindelig hovedkarakter, hvorfor denne film kan ses som en kommentar til filmbranchen, der stadig den dag i dag, er domineret af mænd - både bag og foran kameraet.

Projektet har været meget omfattende, da det har krævet en hel del at bygge et troværdigt univers op omkring denne historie. Vi har lagt blod, sved og tårer i projektet og siden vi alle arbejder ulønnet, vil de 2500 kr vi søger ubeskåret gå til produktionen; herunder leje af udstyr, rekvisitindkøb, forplejning, transport etc.
Filmen får premiere i Grand Teateret i Indre København.

 

Vi håber inderligt, at du har lyst til at hjælpe os!

Al hjælp modtages med den største taknemmelighed og kyshånd!
Partnerskaber