Den moderne børnefamilie

10.790,00 kr. 107.90% af 10.000,00 kr.

45

crowdfunders
udløbet
marianne birkeskov @hjaltebogen

medlem siden 10. marts, 2017

Om projektet

Ny børnebog - en dreng i en regnbuefamilie.


Ny børnebog: Hjaltes første dag i børnehave.

Jeg søger om finansiering til udgivelse af børnebogen: 'Hjaltes første dag i børnehave'. Bogen er den første i serien om Hjalte, som vokser op med sin mor, mama og lillesøster Frida. Det er ikke usædvanligt, at børn vokser op med to mødre, men det er fortsat begrænset, hvad der findes af litteratur som repræsenterer denne familieform. Bogen henvender sig primært til børn i børnehavealderen, som vokser op med to mødre. Samtidig håber jeg, at bogen generelt kan være med til at skabe indsigt og gode dialoger imellem voksne og børn samt børn og børn imellem rundt omkring i de små hjem og i institutionerne.

Holdet bag Hjalte
Jeg har skrevet bogen med redaktionel sparring fra børnebogsforfatteren Kirsten Sonne Harild, og bogens illustrationer er skabt af tegneren Grith Vemming Oksen. Min søn Marcus, som er inspiration til Hjalte-figuren, har desuden været en interesseret og til tider kritisk sparringspartner i forløbet. Vi er snart ved være i mål med den sidste korrektur på den første Hjaltebog, og derfor søger jeg nu om økonomisk støtte til tryk af bogen.

Idé og målsætninger
Jeg ønsker at skrive om små og store hverdagsoplevelser på en enkel og humoristisk måde, uden at selve det at have to mødre er essentielt for fortællingerne, men integreret som en naturlig del. Jeg ønsker at skrive en serie af bøger om Hjalte og hans familie. Bøgerne bliver til sideløbende med, at min egen søn Marcus bliver større, da hverdagen er kilden til indholdet i bøgerne. Det er vigtigt, at bøgernes indhold fremstår autentisk og alderssvarende, så børn kan genkende sig selv i de situationer og dialoger, som optræder i bøgerne. I den første bog følger vi Hjalte på sin første dag i børnehave - en STOR dag for en lille dreng.

Lidt om mig
Jeg er 37 år, mor (kaldet Mama) til to dejlige børn. Marcus på 3 år og Freja på 1 år. Jeg bor sammen med min kone, som har født Marcus, og jeg har født Freja. Jeg holder meget af hverdagen, og af de små oplevelser, som jeg får sammen med mine børn. Jeg er fascineret af deres lille konkrete verden, deres måde at tænke og formulere sig på. Jeg kan ikke lade være med at udtrykke det jeg oplever i hverdagen og tidligere har jeg udtrykt det igennem musikken. Jeg har bl.a. produceret musikalske udtryk til DR dokumentarer. Som mit liv er lige nu, indgår musik mest som en del af legen med mine børn, og til dagligt arbejder jeg med branding og kommunikation igennem lyd og musik.

Tusind tak til alle jer som støtter op om projektet. Uden jer ingen Hjalte!

De bedste hilsner
Marianne (Mama)

 

 

 

 
Partnerskaber