MAWIC Udgivelse

15.008,00 kr. 120.06% af 12.500,00 kr.

43

crowdfunders
udløbet
MAWIC Donation @mawic

medlem siden 29. juli, 2017

Om projektet



DRØMMEN KAN GÅ I OPFYLDELSE - HVIS I VIL HJÆLPE OS LIDT PÅ VEJ


HVAD


Efter tre singleudspil, en musikvideo, masser af koncerter, samt vinder af publikumsprisen til Kløften Contest 2017 og en Finaleplads ved TINDERBOX Band Battle 2017 er vi i MAWIC nu klar til at udgive vores første album.


Dette er en kæmpe drøm for os, men det kan dog kun lade sige gøre, hvis i vil hjælpe os lidt på vej.


Vi har i løbet af det seneste år arbejdet på nyt materiale og er nu klar til at indspille og udgive vores første Album.


Vi har været igennem en udvælgelsesproces hvor alle vores numre bl.a er blevet afprøvet live og vi har nu udvalgt de numre der skal med på pladen.


Vi står selv for både indspilning, markedsføring og udgivelse, og har derfor brug for jeres hjælp for at realiserer vores drøm. Du vil til en hver tid kunne donerer lige præcis det beløb du selv ønsker. Selv små donationer er meget kærkommen.


HVEM


MAWIC startede tilbage i 2015, da Martin Wichmann og Thomas Christensen tilfældigt mødtes hos en fælles ven. Dette møde skulle hurtigt vise sig at være en ny musikalsk begyndelse for de to sønderjyder. Kombinationen af Martins lyriske univers, samt hans melodiske tilgang krydret med Thomas´ evner til at udvikle melodiøse temastykker og tilføje teknisk-musiske momenter,  udgøre noget helt specielt - MAWIC var en realitet.


Vi tror på, at det er vigtigt, at være sig selv og ikke skifte spor efter, hvad andre mennsker mener er rigtigt og forkert. Vi tror på, at musikken og melodien kan bære os og derfor ændres der i MAWIC ikke stil eller genre efter hvad folk synes er populært at lytte til. Hele vejen igennem processen handler det om at holde ved hvem man er som person, musiker, sangskriver etc. For det er ikke genren der er kernen i det vi laver. Det er den gode melodi og det at skabe noget der driver os. Den kunstneriske frihed lever og det er uden tvivl den der driver værket - Ja, det er hele motivationen og grundlaget for, at vi gør som vi gør.


Meget af tiden bruges også på hvordan, vi kan give noget tilbage til de mennesker der står foran scenen og lytter til vores musik. “Musik skal opleves, føles og mærkes”. “Det handler om at lade vores kunstneriske integritet blomstre, det er her magien opstår. Vi skal kunne mærke numrene, når de skabes og afprøves, og der er ingen andre end os selv der kan mærke dette, hverken pladeselskaberne, radiostationenerne eller bookingbureauerne”.


Tusind tak for jeres tid og kontakt os gerne på info@mawic.dk hvis i ønsker en alternativ løsning


* Hvis ikke vi når målet på 12.500,00 kr. tilbagebetales dine penge via siden her.

Få dit navn i Albummet
Minimumsbeløb 50,00 Du får dit navn på vores kommende Album.
Navn i Album + Digitalt Album
Minimumsbeløb 119,00 Du får dit navn på vores kommende Album + Du modtager den digitale udgave af albummet.
Navn i Album + Digitalt album + CD
Minimumsbeløb 199,00 Du får dit navn på vores kommende Album. + Du modtager en fysisk CD + Den digitale udgaven af albummet (download)
Navn i Album + Digitalt album + LP (Vinyl)
Minimumsbeløb 269,00 Du får dit navn på vores kommende Album. + Du modtager en fysisk CD eller VINYL + Den digitale udgaven af albummet (download)
Navn i Album + Digital album + CD + T-shirt med MAWIC logo
Minimumsbeløb 299,00 Du får dit navn på vores kommende Album. + Du modtager en fysisk CD + Den digitale udgave af albummet (download) + T-shirt med MAWIC logo.
Navn i Album + Digital album + Valgfri Cd / LP (Vinyl) + T-shirt med MAWIC logo
Minimumsbeløb 399,00 Du får dit navn på vores kommende Album. + Du modtager en LP (Vinyl) + Den digitale udgave af albummet (download) + T-shirt med MAWIC logo.
Navn i Album + Digital album + CD / LP (Vinyl) + T-shirt med MAWIC logo + Akustisk koncert (duo)
Minimumsbeløb 2.500,00 Du får dit navn på vores kommende Album. + MAWIC kommer og spiller 45 min. hjemme hos dig eller til et andet arrangement. Inkluderer fysisk CD eller LP (Vinyl) + den digitale udgave af albummet (download) + T-shirt med MAWIC logo.
Navn i Album + Digital Album + CD / LP (Vinyl) + T-SHIRT + Koncert med fuld band.
Minimumsbeløb 5.000,00 Du får dit navn på vores kommende Album. + Vi stiller op med fuldt band og spiller 45 min. til din/jeres fest. Vi er leveringsdygtige mht. anlæg op til ca. 300 mennesker. Derudover aftaler vi nærmere. Inkluderer fysisk CD eller VINYL + den digitale udgave af albummet (download) + en T-shirt med MAWIC logo. *Alle der er til stede under arrangementet vil få tilsendt pladen digitalt, såfremt de afleverer deres E-mail adresse.
Partnerskaber