Thime - Timian olie

10.000,00 kr. 100.00% af 10.000,00 kr.

24

crowdfunders
udløbet
Alexander Fogh @alexanderfogh

medlem siden 5. september, 2017

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Et personligt tak
Minimumsbeløb 20,00 Støtter indenfor dette beløb sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
Et personligt tak +
Minimumsbeløb 100,00 Støtter indenfor dette beløb sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside. Derudover får du en rabatkupon på 20% på Thime webshoppen når den åbner.
Pakke 1
Minimumsbeløb 300,00 Støtter indenfor dette beløb tilsender jeg to gange 10 mL flasker Thime så du kan prøve produktet selv. Derudover sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
Pakke 2
Minimumsbeløb 300,00 Støtter indenfor dette beløb tilsender jeg merchandise efter eget valg. vælg mellem Thime T-shirt, Thime kasket eller Thimekrus + kampagne plakat. Derudover sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
Den store pakke
Minimumsbeløb 500,00 Støtter indenfor dette beløb tilsender jeg en 10 mL flaske Thime så du kan prøve produktet selv. Derudover sender jeg et Thime krus, en Thime kasket og en kampagne plakat. Sidst men ikke mindst sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
En af de første
Minimumsbeløb 600,00 Er du en af de første til at støtte projektet, kan du få den helt store pakke indenfor dette beløb.
Den helt store pakke
Minimumsbeløb 800,00 Støtter indenfor dette beløb tilsender jeg tre gange 10 mL flasker Thime så du kan prøve produktet selv. Derudover sender jeg et Thime krus, en Thime kasket, en unik Thime T-shirt og to kampagne plakater. Sidst men ikke mindst sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
Den største pakke
Minimumsbeløb 1.000,00 Støtter indenfor dette beløb tilsender jeg fem gange 10 mL flasker Thime så du kan prøve produktet selv. Derudover sender jeg et Thime krus, en Thime kasket, to unikke Thime T-shirts og tre kampagne plakater. Sidst men ikke mindst sender jeg et personligt tak og nævner dig på hjemmeside og facebookside.
Partnerskaber