Syng Selected i Studiet

7.364,24 kr. 147.28% af 5.000,00 kr.

67

crowdfunders
udløbet
Maiken Kjærgaard Hansen @4985150205

medlem siden 15. oktober, 2017

Om projektet

Vi er Syng Selected, og vi har brug for din hjælp til at kunne krydse et stort ønske af på vores musikalske ønskeliste: At komme i studiet og få indspillet noget af vores musik.

 

Hvem er vi?

Syng Selected er et rytmisk elitekor bestående af sangere fra hele Danmark i alderen 18-30 år. Koret har en unik form, idet korets sangere mødes 5 øveweekender om året på skiftende lokationer rundt omkring i landet, hvor der opøves nyt repertoire, nørdes musikalske detaljer og afholdes koncerter. Koret har kun eksisteret i 3 år, men har allerede gennemgået en rivende udvikling, som kulminerede med en andenplads ved den internationalt anerkendte korkonkurrence på Aarhus Vocal Festival i maj 2017. Korets repertoire spænder bredt på tværs af genrer og inkluderer både catchy popmusik, følsomme ballader, groovy funk og dansk folkemusik.

 

Hvad støtter jeg?

Vi har i Syng Selected længe haft drømmen om at komme i studiet og indspille noget af vores musik - foreløbigt har vi to numre i støbeskeen. En studieindspilning vil højne korets niveau og understøtte vores fortsatte udvikling, da musikalske detaljer og det at blive sunget godt sammen for alvor kommer i fokus i processen frem mod og under et indspilningsforløb. Herudover vil de færdigproducerede sange være en vigtig hjælp for os til at sprede budskabet om vores stadig relativt nystartede projekt, og de kan forhåbentligt danne grobund for flere bookinger, så vi kan udvide vores koncertvirksomhed.

 

Imidlertid har vi brug for økonomisk støtte for at komme helt i mål med vores drømme; både til at indspille de to numre på korets næste øveweekend, men også til de efterfølgende udgifter til produktion og mixing af numrene.

 

Mød os i videoen ovenfor og hør mere om projektet. Til højre ses en liste over, hvilke muligheder der er for bidrag - der er selvfølgelig også en gevinst for dig i at støtte os, og intet bidrag er for småt.

 

På forhånd tusind tak for al din hjælp!

Kærlig hilsen alle os i Syng Selected
Partnerskaber