Liv bor på en næse

40.000,00 kr. 100.00% af 40.000,00 kr.

76

crowdfunders
udløbet
sabina Hvid @sabina

medlem siden 6. november, 2017

Om projektet

Børnebogen "Liv bor på en næse" er en sjov fortælling om livet på Danmarks naturskønne næse. Gennem smukke illustrationer, samt sjove rim og remser,
er vi tre kreative ildsjæle fra Norddjurs, der gerne vil dele vores glæde ved "udkanten" med Djurslands turister og beboere.

Idéen udspringer fra et personligt ønske om at kunne finde et lokalt produkt fra en ø-ferie, hvorved det var muligt at gemme eller hjembringe ferieminder, der fremover kunne bruges, som et samlingspunkt for børnefamilien. Et minde, der kan skabe glæde umiddelbart efter ferien, men som også kan findes frem flere år efter den pågældende ferie.

Vi synes en børnebog er en fantastisk souvenir at bringe med hjem fra en god ferie på Djursland. Illustrationerne er baseret på natur og seværdigheder, som familier kan besøge på Djursland og dermed kan bogen skabe gensynsglæde, hver gang den findes frem. Bogen kan bruges som godnatlæsning, eller til en hyggestund i en travl hverdag.

Djursland rummer så meget liv, gejst og kreativitet og det vil vi gerne dele med områdets turister og medborgere.

Illustrationerne i bogen er smukt lavet af Lis Juul, der er uddannet fra det Jyske Kunstakademi i Århus. Lis er fantastisk til at fortælle historier gennem sin kunst, der ofte portrætterer natur og dyreliv. Se mere her: http://www.lisjuul.dk/#lisjuul.html
Lis er herudover Djurslands måske sødeste kunstner og illustrationerne i bogen afspejler på bedste vis, hendes gode humør.

Rimsmedene; Sabina Hvid & Dorthe Hansen står i samarbejde med lokale børn og venlige sjæle, bag rim og remser i bogen.
Vi er begge født og opvokset på Djursland og er netop hjemvendt efter en afstikker på 8 år til Smilets by.

Pengene skal bruges til tryk og opsætning af bogen. Vi har lavet en aftale med et lokalt trykkeri, således at "Liv bor på en næse" bliver rendyrket "Made på Djursland" ;)

20% af indtægterne fra bogen vil blive brugt til et kulturevent for børn på Djursland.

Mvh. Sabina, Dorthe & Lis
Partnerskaber