En ny tids feng shui

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Rebekkah Leve @rebekkahleve

medlem siden 1. marts, 2018

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
God karma
Minimumsbeløb 20,00 Jeg sender dig god karma og takker for dit bidrag.
Feng shui bogen som Ebog
Minimumsbeløb 100,00 Du modtager Ebogen når den udkommer d.28 maj, sammen med en masse god energi. (Får vi ikke samlet 50.000 kr, får du ikke Ebogen, men dine penge retur i stedet. Den gode energi beholder du på karmakontoen)
Signeret eksemplar af Feng shui bogen i printet eksemplar
Minimumsbeløb 200,00 Du modtager bogen i et printet eksemplar med posten når den udkommer d.28 maj, sammen med en masse god energi. Husk at opgive postadresse. Vil du have den signeret, skriver du blot hvem jeg skal skrive en personlig hilsen til. (Får vi ikke samlet 50.000 kr, får du ikke bogen, men dine penge retur i stedet. Den gode energi beholder du på karmakontoen)
Onlinekursus Ugens Feng Shui Fix + Signeret eksemplar af Feng Shui bogen
Minimumsbeløb 250,00 Du modtager link til kurset + bogen i et printet eksemplar med posten når den udkommer d.28 maj, sammen med en masse god energi. Husk at opgive email og postadresse. Vil du have bogen signeret, skriver du blot hvem jeg skal skrive en personlig hilsen til. (Får vi ikke samlet 50.000 kr, får du ikke bog og kursus, men dine penge retur i stedet. Den gode energi beholder du på karmakontoen)
Onlinekursus Feng Shui For Singler + Signeret eksemplar af Feng Shui bogen
Minimumsbeløb 1.250,00 Du modtager link til kurset + bogen i et printet eksemplar med posten når den udkommer d.28 maj, sammen med en masse god energi. Husk at opgive email og postadresse. Vil du have bogen signeret, skriver du blot hvem jeg skal skrive en personlig hilsen til. (Får vi ikke samlet 50.000 kr, får du ikke bog og kursus, men dine penge retur i stedet. Den gode energi beholder du på karmakontoen)
Onlinekursus Feng Shui Din Business + Signeret eksemplar af Feng Shui bogen
Minimumsbeløb 2.500,00 Du modtager link til kurset + bogen i et printet eksemplar med posten når den udkommer d.28 maj, sammen med en masse god energi. Husk at opgive email og postadresse. Vil du have bogen signeret, skriver du blot hvem jeg skal skrive en personlig hilsen til. (Får vi ikke samlet 50.000 kr, får du ikke bog og kursus, men dine penge retur i stedet. Den gode energi beholder du på karmakontoen)
Feng Shui Venindearrangement + Signeret eksemplar af Feng Shui bogen til alle deltagere
Minimumsbeløb 6.000,00 Jeg kommer og fortæller om feng shui og besvarer alle jeres feng shui spørgsmål. Der er også et printet eksemplar af bogen til alle deltagere. Husk at opgive postadresse. (Får vi ikke samlet 50.000 kr, afholder jeg ikke venindearrangementet og i får heller ingen bøger. Tilgengæld får i pengene retur og har gode point på karmakontoen)
Plads på Intuitiv Feng Shui Uddannelsen + Signeret eksemplar af Feng Shui bogen
Minimumsbeløb 15.000,00 Du sikrer dig en plads på Intuitiv Feng Shui Uddannelsen (med start januar 2019) Husk at opgive email og postadresse. (Får vi ikke samlet 50.000 kr, annuleres pladsen og du får ikke bogen. Tilgengæld får du pengene retur og har gode point på karmakontoen)
Frit valg på alle hylder
Minimumsbeløb 25.001,00 Vælger du denne løsning, er der frit valg mellem det jeg udbyder i min butik. Du kan også helt ekstraordinært booke en feng shui konsultation, hvilket jeg ellers ikke tilbyder længere. (Får vi ikke samlet 50.000 kr, annuleres tilbuddet. Tilgengæld får du pengene retur og har gode point på karmakontoen)
Partnerskaber